Poika oli käynyt allergiakokeessa ja tulos oli ettei ole millekkään allerginen. No, ei ainakaan kissalle, koiralle, hevoselle, lehmälle, pujolle, pölypunkille jne. Mistähän tuo jatkuva nuha sitten johtuu? Tytär epäili että meillä olisi hometta. Minä en usko siihen vaihtoehtoon, mutta olisiko asia tarkistettava?

Poika oli sitten käynyt parturissakin. Hiukset ovat nyt kuin rangaistusvangilla. Parturointi koneella vetäen oli maksanut vain noin 10 euroa. Kone oli mennyt tukkoon monesti: pojalla on todella vahvat hiukset.

Minä olin Hallituskadulla kerrostalokolmiossa siivoamassa. Olen käynyt heillä kerran raivaamassa aiemmin. Nyt en löytänyt moppia mistään ja siinä etsiessä tuli siivottua siivouskomero oikein hyvään kuntoon. Moppia ei siis löytynyt, joten käytin luovuutta hyväkseni. Moppasin lattiat ikkunanpesupesimellä ja hyvä jälkeä tuli.

Kävin syömässä Subissa leivän ja sitten poikkesin nörttien kellaripajaan. Pyysin heiltä tarjouksen uudesta tietokoneesta. Nettitarjous oli noin 1640 euroa ja uusi tarjous on 1590 euroa. Mietimme asiaa.

Ehdin olemaan kotona noin vartin verran ja sitten lähdin toiseen kohteeseen. Vanhan työkaverini luona oli normaali viikkosiivous. Juttelut oli taas mukavia. Hienoa että minun asiakkaani ovat niin hienoja ihmisiä.

Tänään ja eilen surkuttelin itsekseni ettei puhelin ole soinut vähään aikaan. Uusia asiakkaita ei ole tullut. Tänään sitten soitti yksi muori ja tilasi minut kolmeksi päiväksi raivaamaan. Hieno juttu. Nyt on periaatteessa työpäivät myyty Vappuun asti.

Matkasin erään yhdistyksen hallituksen kokoukseen Tammelaan. Nälkä jo hieman kouraisi vatsaa, mutta vatsa rauhoittui heti kun saavuin kahvipöytään. Tarjolla oli vaikka mitä herkkuja: erilaisia juustoja ja leipiä. Lisäksi vihanneksia ja hedelmiä teen ja kahvin kera.

Tytär soitti illalla. Oli saanut lainapäätöksen Nordeasta ja ex-poikakaveri odottelee päätöstä toisesta pankista. Ovat taas ihan järkeviä toisilleen puheissaan. Viikonloppuna oli ollut kärhämää. Tyttären havittelemasta asunnosta on jätetetty toinenkin ostotarjous. Välittäjä oli soittanut tänään. Täytyy vaan uskoa että tytär saa haluamansa asunnon.

Päivän onnistumiset:

1. Pojalla ei ole allergiaa.

2. Mukava kokous illalla ja hyvät tarjottavat.

3. Huomenna saa nukkua pitkään. Työpäivä alkaa klo 12.00.