Heräsin jo yhdeksän aikaan, vaikka olisin voinut nukkua puoleenpäivään. No, jotenkin aamupalan jälkeen innostuin siivoamaan.

Vein kaikki matot, petivaatteet ja pöytäliinat ulos tuulettumaan. Hain ensin pihavarastosta tuuletustelineen. Loput tuuletettavat ripustin ulkoportaiden kaiteille. Tuuletus antaa aivan ihanan tuoksun ja siitä olenkin nauttinut nyt illalla.

Imuroin ja moppasin. Pyyhin pölyt ja pesin pyykkiä. Koko siivoukseen meni aikaa noin neljä tuntia. Mutta kyllä kannatti. Siivotessa yksi "taideteos"irtosi seinältä. Kiirehdin etsimään nastaa, jolla se oli kiinnitetty. Astuin nastaan oikein kunnolla: nasta ihan pohjaan asti kantapäästä läpi. Kyllä teki mojovaa ja kantapää on edelleen kipeä.

Kävin ruokakaupassa ostamassa mysliä, riisifrutteja, maitoa, kermaa, leipää, juustoa, rahkaa ja maksalaatikkoa. Tein puolukkarahkaa ja se olikin hyvää. Poika hieman moitti kirpeitä puolukoita. Tytär kyllä tykkäsi.

Hän kävi illalla ja viihtyikin aika kauan. Huomenna olemme menossa asuntoesittelyihin: niitä on luvassa 3-4 kappaletta. Pyysin tyttären syömään ennen urakkaa. Teen spagettia ja jauhelihakastiketta. Kastikkeen tein jo tänään: jauhelihaa, sipulia, tomaattipyrettä, jauhelihamaustetta, oreganoa, vehnäjauhoja ja vettä.

Päivän onnistumiset:

1. Ihanaa kun kotona tuoksuu puhtaalle.

2. Huomennakin saa nukkua pitkään.

3. Molemmat lapset kotona tänään.