Kerrankin olen valmistautunut pääsiäiseen ajoissa. Ostin narsissiruukun Prismasta. Hinta 2,30 euroa. Koristelin purkin foliolla ja lisäsin muutaman sulan. En taida laittaa ruohoa kasvamaan. Tällä koristuksella mennään.

Aamulla nukutti ihan kauheasti: oli ihan tuskaa herätä. Olin kuitenkin asiakkaan luona kymmenen jälkeen. Perheen koira oli taas ihan innoissan näkemisestäni. Siivouksen ohessa otin pienen elpymistauon olohuoneen sohvalla. Silmiä en uskaltanut ummistaa, koska olisin varmaan nukahtanut. Olisi se ollut yllätys perheelle löytää minut kuorsaamassa heidän sohvallaan.

Kävin kotona syömässä eilen tekemääni lihamakaronilaatikkoa. Sitten toiseen työkohteeseen. Siellä tein työnohessa taukojumppani: venyttelyt ja taivutukset. Perheen mies tuli paikalle neljän maissa. Hänellä oli kova päänsärky. Löysi kipupillerin ja lähti sitten lenkille. Juttelimme lamasta ja siivouksista.

Kotona kahvia pojan kanssa. Kävin vielä ruokaostoksilla Prismassa. Illalla maksoin yhden laskun yrityksen tililtä. Nyt tilillä on ennätysmäärä rahaa: yli 4000 euroa. Juttelin pojan kanssa että nyt tosiaan ostetaan se toinen tietokone. Poika saa maksaa puolet, mutta kone tulee firman nimiin.

Huomennakin on työpäivä. Menen klo 11 entisen työkaverini luokse siivoamaan. Iltapäivällä pitäisi käydä sitten tyttären luona.

Päivän onnistumiset:

1. En nukahtanut työkohteisiin ;-)

2. Kotiruokaa tarjolla.

3. Poika pirteänä: iloitsee viikonlopusta.