Nukuin pitkään ja olo olikin hyvä herätessä. Aamupalaa Aamulehden kera ja sitten sauna lämpiämään. Uunifile uuniin ja myöhemmin valkosipuliperunat perään. Tytär soitti ja kävin hakemassa hänet tänne.

Tyttären ex nappasi tyttären matkaansa iltapäivällä: jälleen uusi kiintöistövälittäjän tapaaminen. Nyt heidän asunnon hinta on vakiintunut ja arviot heilahtelevat 10-20 tuhatta. Poikakaverin ostotarjous on mielestäni hyvä. Tytärkin on sitä mieltä. Nyt on vaan kysyttävä pankista paljonko he saavat lisää lainaa.

Illalla olin kaverini ja tyttäreni kanssa katsomassa yksiötä Hervannassa. Mukava ja siisti asunto, mutta aivan liian pieni. 33 neliötä jossa oli hukattu liikaa tilaa saunalle ja pesuhuoneelle. Uudet määräykset kait vaativat että vessaan on päästävä vaikka pyörätuolilla? Jatkamme hakuja ja kierrämme katsomassa kohteita.

Huomenna minulla on vain yksi työkohde. Toinen peruutti huomisen käynnin. Laitoin viestiä että olisi hyvä sopia seuraava käynti mahdollisimman pian. Kalenteri täyttyy aika nopeasti. Onneksi täyttyy!

Päivän onnistumiset:

1. Sauna se virkistää aina!

2. Tyttären luona kahvittelu kaverini kanssa.

3. Ihan vähän kotitöitä: pyykkäystä ja pölyjenpyyhintää.