Aamulla kävelin ensimmäiseen työkohteeseeni. Taas oli vastassa tämä yliystävällinen koira. Se on aivan ihana. Juttelin sille jonkun aikaa ja sitten tein työt.

Kävin kotona syömässä ja lähdin toiseen kohteeseen. Siellä oli kirjelappu (taas) odottamassa. Rouva pyysi imuroimaan nojatuolin ja ryijyn alta. Lattiat kuulemma kaipasivat tehopesua, samoin lavuaarit ja hanat. Pyysi käyttämään tuoksuvia Kiillon yleispesuaineita. Lisäksi keittiön kaapit pyyhittävä sinkin yläpuolelta. Ihmettelin keittiössä että missä se sinkki on. Soitin siskolleni ja hän kertoi että sinkki on tiskipöytä. Sinkitty teräsallas = sinkki. En tiedä oliko asiakkaan viesti moittimista vai vaan normaali siivouspyyntö. Otin vähän nokkiini viestistä. Lisäksi asiakas ilmoitti että pääsiäisviikolla heille ei tarvitse tulla.

Tulin kotiin ja laitoin itselleni teetä. Tein pitsapaistoksen ja silloin tytär soitti tulevansa käymään. Joimme kahvit ja juttelimme asuntoasioista. Nyt nuorten laina-asiat ovat kunnossa. Kiistelevät vielä irtaimiston jaosta. Kuka haluaa ostaa uuden sängyn hyvillä patjoilla? Tytär maksoi siitä 1000 euroa.

Illalla vein tyttären kotiinsa ja matkalla kävimme Lukonmäen Siwassa. Ostin viljapossun suikaleita ja paistoin jo ne. Huomenna teen niistä, kermasta ja perunasipulipakasteesta uuniruokaa.

Huomenna matkaan tyttären kanssa Hämeenkyröön katsomaan siskoni uutta koiranpentua. Yritämme ehtiä Palviportille ennen sulkemisaikaa.

Päivän onnistumiset:

1. Osasin ottaa asiakkaan kritiikin vastaan asiallisesti.

2. Ihanaa kun on perjantai.

3. Saan viikonloppuna itselleni kuukalenterin, postimaksutta.