Aamulla sammuttelin herätyksiä moneen kertaan. Lopulta heräsin yhdeksän maissa. Olin asiakkaan luona kymmeneltä. Hän oli yöpuvussa ja paplarit päässä. Ihmetteli että eikös minun pitänyt tulla vasta huomenna? Tarkistimme kalenterit ja ajoitus olikin oikea.

Siivosimme yhdessä keittiön kaappeja kolme tuntia. Siivous oli oikein hauskaa kun seura oli mukavaa. Sovimme vielä seuraavan käynnin. Vein asiakkaan juomalaseja ja tölkkejä llasinkeräykseen. Itselleni otin tuoksukynttilän ja pari lasinalusta.

Kävin kotona syömässä ja jatkoin matkaa kaupunkiin vakiasiakaan luokse.  Perheen koira näykkäsi minua käteen. Ei tullut haavoja ja kerroin omistajalle ettei koiraa saa moittia. Se yhdistää minut äänekkääseen imuriin ja sitä myöden olen vihollinen. Juttelin koiran kanssa vielä ennen lähtöäni. Pyrin olemaan sen ystävä.

Perjantain asiakas peruutti käynnin. Sovimme uuden ajan kuukauden päähän. Kirjanpitäjä laittoi laskun tänään. Kuukausimaksu on ollut ensin 30 euroa, sitten 35 euroa ja nyt se on nostettu 50 euroon. Koska tositteiden määrä on kasvanut! Soitan kirjanpitäjälle huomenna ja kysyn montako tilivientiä saa 35 euroon ja 50 euroon. Harvennan asiakkaiden laskutusväliä.

Tytär tuli käymään illalla. Kävimme vielä naapurustossa kahvilla ennen kuin vein tyttären kotiinsa. Matkalla kävimme ihailemassa Kaukajärvellä erästä asuntoa. Se on juuri se minkä tytär nyt haluaa ostaa. Soitin siitä kiinteistövälittäjälle tänään. Sunnuntaina on esittely ja mehän olemme sitten paikalla.

Päivän onnistumiset:

1. Töitä sopivassa määrin.

2. Tytär kävi illalla.

3. Kissanvessa on siivottu.