Olin uuden asiakkaan luona tänään. Olin aika hämmentynyt: mitähän minun pitäisi tehdä? "Romuhuoneessa" oli ompelu- ja askartelutarvikkeita. Kiviä, käpyjä, koristenauhaa, kankaita, stryrox-palloja jne. No, lajittelin säilytettävät tavarat ja roskat erikseen. Lisäksi laitoin muutamiin tavaroihin lapun "kirppikselle". Tavarat ovat nyt siinä jamassa että odottavat poisvientiä. Jätin aika tarkat ohjeet jatkokäsittelystä. Ensi viikolla homma jatkuu, en kyllä tiedä kuinka.

Kävin Pispalan grillillä syömässä hodarin kahdella nakilla. Hinta 3 euroa. Sitten menin toisen uuden asiakkaan luokse. Asiakas kertoi heti että hän oli imuroinut eilen, nyt tarvitsee vain mopata ja pestä vessat. Unohdin kertoa tilauksen ohessa että minulla on minimi kaksi tuntia. Mopatessa meni alle puolituntia ja kokonaisajaksi sain tunnin ja vartin. Laskutin puolestatoista. Onneksi sain samalla tilauksen ikkunanpesuista huhtikuun lopulle.

Vanhempi isosiskoni soitti kun olin kotimatkalla. Tuli meille kylään ja viipyikin kolme tuntia. Tuli juteltua vähän kaikkea. Joimme kahvia ja lämmitin samalla kalakeittoa. Poika oli nälkäinen kun tuli koulusta. Söi keittoa ja tekemiäni leipiä. Annoin siskolleni lahjaksi askelmittarin (asiakkaalta saatu) jossa on radio. Vaatii vaan uusia pattereita.

Illalla kävin saunassa. Poika toivoi saunaa, koska oli ihan hikinen koulun jumppatunnin jälkeen. Pesin jumppavehkeet ja ne ovat puhtaana huomista varten. Käytin koiran pihalla saunan jälkeen ja vein samalla kartonkeja keräykseen. Tarvitsin molemmat kädet siihen homman ja irroitin koiran hihnasta siksi aikaa. Käänsin päätäni ja huomasin että koira jolkutteli täyttä päätä kotia kohti. Huusin sille, mutta eihän tuo kuuro kuullut mitään. Juoksin sen kiinni ja kävimme vielä postilaatikolla postittamassa asiakkaan laskun.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi tilaus ikkunanpesua.

2. Hyvä ja tasainen työpäivä.

3. Siskon vierailu.