Nyt on positiivisuus kaukana. Meni illalla hermo ihan totaalisesti. Oma tietokone on pakkohankinta!

No, päivällä olin Kangasalla vakiperheessäni. Tapasin nyt ekaa kertaa perheen äidin. Näköjään kolmas lapsi tulossa kesällä, mahasta päätellen. Toivottavasti jatkavat siivouspalvelun tilausta lapsen syntymän jälkeenkin.

Kävin kotona syömässä ja jatkoin seuraavaan kohteeseen Messukylään. Kissat olivat vastassa. Oikeastaan vain toinen kissoista kaveeraa kanssani. Leikin sen kanssa ja toinen kissoista vain nukkui käyntini ajan. Ilmoitin perheelle kirjelapulla että ensi viikon siivous aikaistuu päivällä. Sain illalla viestin suostumuksesta.

Kiirehdin Taloustutkimuksen haastatteluun Kuninkaankadulle. Juttelin pari tuntia autovahoista ja sain 40 euron lahjakortin Sokokselle. Tytär haluaa myös haastatteluryhmään mukaan ja sain hänelle yhteyshenkilön yhteystiedot.

Matkasin vielä Marttojen tilaisuuteen. Siellä oli aiheena säästötoimet: kuinka saat rahat riittämään kodinhankinnoissa. Ruokakurssikin on tulossa. Laitoin infoa tyttärelle. Jos hän nyt eroaa, niin kaipaa kyllä neuvontaa ruuanlaitossa. Menen itsekin kurssille, jos saan alennusta koska en ehdi osallistumaan kuin yhteen iltaan. Asia selviää huomenna.

Maksoin laskuja ja tulostin laskuja asiakkaille. Silloin meni hermo: sauna olisi lämpiämässä ja poika ehti siellä jo käymään. "Pitääkö minun helvetti silmät ristissä näitä paperihommia tehdä?" Viedä koira pihalle ja laskut postilaatikolle. Huusin kuin peijooni. Ehdin vielä pyytämään anteeksi pojalta. Jos vielä menisin sinne saunaankin. Rauhoittumaan. Lohdutus: aamulla ei tarvitse herätä aikaisin.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvät työkohteet.

2. 40 euron lahjakortti mukavia jutellessa.

3. Viisastuin suuttuessani.