Nukuin pitkään ja sitten tulikin jo kiire. Eka ja ainoa tämänpäivän siivous alkoi klo 14.00. Vein ensin Nekalan kierrätyskeskukseen auton takakontissa matkanneet tavarat. Kaksi kirjoituskonetta ja yhden DVD-soittimen. Kävin Teivon Lihan pyörykkäbaarissa ja söin pyttipannua. Hinta 4,50 euroa mehun ja leivän kera. Ruoka-annos punnitaan ja hinta määräytyy painon mukaan.

Tampellan alueella oli vakipaikkani. Lappu oli pöydällä: laitatko petivaatteet pesukoneeseen ja koneen päälle. Tein työtä käskettyä. Ripustin vielä pyykit kuivumaankin. Asiakas ehti kotiutumaan ennen lähtöäni. Juttelimme hetken aikaa.

Kävin ilmoittautumassa Marttojen ruokakurssille, kun olin sopivasti samassa rakennuksessa työskentelemässä. Tätä kurssia mainostin tyttärelle. Saimme sovittua että minä menen ensi maanantaina kurssille ja tytär sitten seuraavana. Yhteinen kurssimaksu on vain 10 euroa.

Kotimatkalla vein tiliotteet ja kuitit kirjanpitäjälle. Ohessa oli myös veroilmoitus. Siihen on laitettu yritykselleni väärä toimiala ja toivon että kirjanpitäjä korjaa asian.

Kävin illalla tyttären kanssa Kalevan Prismassa. Ostimme huomisiin kyläpaikkoihin lahjaksi kukat (peltiämpärissä on mullat ja siemenet valmiina). Huomenna käymme kummipoikani (lasteni serkku lasten isän puolelta) 30-vuotisjuhlissa Kylmäkoskella. Toinen kyläpaikka on Vesilahdella, tyttären kaverin luona tupareissa. Kolmas kohde on kaverini luona: hän lupasi leipoa jotain hyvää uuden uuninsa kunniaksi.

Päivän onnistumiset:

1. Roinat ja romppeet saatu autosta pois.

2. Marttojen kurssille ilmoittauduttu.

3. Huomenna on kyläilypäivä.