Tänäänkin oli työpäivä. Asiakas oli tilannut minut neljäksi tunniksi, mutta kun olen niin nopea niin tunneiksi jäi vain kolme. En siis osaa hidastella ;-)

Asiakkaan kanssa tuli puheeksi diabetes ja sen oireet. Asiakas mittasi minulta sokeriarvoni: verikoe sormenpäästä ja veri mittariin. Arvo oli 6,5. Ei kuulemma hälyyttävä. Ennen mittausta olin nauttinut aamupalan noin kaksi tuntia aiemmin. Oikeasti pitäisi mennä sokerinrasituskokeeseen että saisi luotettavan tuloksen.

Kävin ruokakaupassa ja menin kotiin syömään. Kaverini soitti ja pyysi elokuviin. Ja elokuvissa me illalla olimmekin. Rööperi oli tosi huono elokuva mielestäni. Tosi masentava ja surullinen. Kaksi kertaa nauratti, siinä se oli. Toisaalta hyvä huumeita vastustava filmi. Peter Franzén teki hyvän roolisuorituksen.

Elokuvan jälkeen kävin kaverillani kahvilla. Hänen miehensä oli ostanut tänään uuden digikameran. Tarjouksella Kodin Ykkösessä. 10 pikseliä, ovh 400 euroa ja nyt vain 150 euroa. Tekisi mieli hakea sellainen kotiin. Vanhassa kamerassani on 3,1 pikseliä ja se syö pattereita ihan huvikseen.

Puhuimme kahvin ääressä myös niskojen jumiintumisesta ja migreenistä. Kaverini mies oli käynyt akupunktiossa ja saanut sieltä hyvän avun selkäsärkyynsä. Taidan varata ajan samalle hoitajalle.

Päivän onnistumiset:

1. Oikein mukava uusi asiakaskohde.

2. Mukava elokuvailta, vaikka filmi oli huono.

3. Huomenna nukun pitkään ja sitten menen saunaan.