Sain nukkua pitkään ja se olikin ihanaa. Levollinen aamu kului Aamulehden parissa teetä juoden. Sitten aloin tekemään kirjallisia tehtäviä. Piti saada kirjoitus valmiiksi Omakotiviestiin ja samalla tehdä asiakkaiden laskutukset. Juttu lehteen venyi mielestäni liikaa, joten lyhensin sitä reippaasti. Liitin vain kaksi kuvaa mukaan.

Peruin Elisalle sovitun tapaamisen, koska aikaa tietokoneella meni enemmän kuin olin arvioinut. Sovimme uuden tapaamisajan. Ruuaksi tein laskiaspäivän kunniaksi pannaria ja hernerokkaa. Nam!

Lähdin illan kokoukseen ajoissa. Kokous oli hyvä ja saimme paljon tietoa Pirkanmaan Jätehuollon toiminnasta. Heillä on netissä myös ostetaan / myydään palsta. Lahjoituksia voi myös tehdä! Kokouksessa oli hyvät tarjottavat: sekä suolaista että makeaa. Saimme lahjaksi t-paidat, kassit ja mainoksia.

Tapasin kokouksessa Omakotiviestin päätoimittajan ja hän kehoitti suurentamaan juttua ja lisäämään ainakin yhden kuvan liitteeksi. Illalla minuun iski piru: lisäsin juttuun aika katkeraa tekstiä ja yhden paljastavan kuvan. Pyysin että päätoimittaja kommentoi asiaa huomenna. Ehkä korjailen juttuni huomenna.

Huomenna meille vaihdetaan uusi sähkömittari. Sellainen kaukoluettava. Sähkömies tulee paikalle aamulla klo 10-12. Minun on oltava Hervannassa klo 12.00 ja eikä ole varaa myöhästyä. Toinenkin kohde on Hervannassa ja siellä on lattioidenvahaus työnä.

Olen nyt tutustunut uuteen blogiin. Keittiövaaka antaa hyviä ohjeita painonhallintaan. Kannattaa tutustua!

Päivän onnistumiset:

1. Sain nukkua pitkään!

2. Luvattu juttu kuvineen valmiina.

3. Mukava kokous illalla.