Olin aamulla kampaajalla jo klo 9.00. Perheen koiraa sai silitellä ja rapsutella oikein kunnolla. Se ei meinannut saada rapsutuksista tarpeeksi ollenkaan. Hiukset värjättiin kokonaan: sekä tyvi että latvat. Malli on uudistettu, nyt minulla on aikas lyhkäset hiukset. Katselin illalla Talent-ohjelmaa ja huomasin että hiusmallini on aika lähellä Sharon Osbornen mallia. Seuraavan kerran hiuksia lyhennetään vielä enemmän ja tehdään selvempi otsatukka. Sain jo tänään kehuja hiuksistani ja välitin tiedon kampaajalle. Hänellehän se kunnia kuuluu.

Kampaajan jälkeen kävin kotona syömässä ja kokeilin taas sitä Nordean verkkopankkia. Ei toiminut. Soitin Nordeaan ja sain puhelinnumeron verkkopankkiautomaatille: se kysyy ensin viimeisimmän kortilla olevan salasanan ja kertoo sitten käytössä olevan. Sinne pääsee soittamaan vasta seuraavana päivänä harhakokeilujen jälkeen. Menin käymään omassa pankissani eli Sammonkadun Nordeassa. Ongelma selvisi siellä nopeasti: olin sotkenut kaksi salasanakorttia keskenään. Nyt sekin asia on kunnossa. Toisessa kortissa ollut muistilappu oli siirtynyt väärään korttiin. Nyt merkkasin kortit kuulakärkikynällä.

Menin uutteen kohteeseen siivoamaan. Ensin oli ongelmia imurin kanssa: siinä on mutkainen varsi ja en meinannut löytää sitä oikeaa mutkaisuutta mitenkään. Muuten siivous sujui OK. Aikaa meni kaksi tuntia. Seuraava käynti kahden viikon päästä ja laskutan vasta silloin.

Kotimatkalla hain itselleni ja pojalle pitsat. Meillä oli siis taas pitsaperjantai. Poika tuli työharjoittelusta viiden maissa. Oli kysynyt sitä kesätyöpaikkaa. Saa kuulemma kysellä sitä uudestaan kuukauden päästä. Laitamme nyt siis hakemuksia muuallekin, varmuuden vuoksi. Hain pojalle apteekista nuhalääkettä. Poika pyysi Zyrtekkiä, mutta ostin Loratadinia. Tämä lääke ei kuulemma väsytä, sitä saa jopa lentäjätkin käyttää. Katsotaan nyt helpottaako nuha. Pojan huone olisi myös siivottava ja petivaatteet vaihdettava. Huomisen homma.

Tytär soitti: olivat ostaneet uuden kannettavan tietokoneen. Saatan saada heidän vanha koneen itselleni parin viikon sisään. Sitten pääsen nettiin vaikka koska. Lupaan sitten olla ahkerampi blogeissa vierailija.

Mukavaa viikonloppua!

Päivän onnistumiset:

1. Uusi hiusmalli on kehuttu.

2. Verkkopankki toimii taas.

3. Vapaa viikonloppu tiedossa.