Aamulla olin ihan varma että on sunnuntai. Nousin kyllä yhdeksän aikaan kun kännykkä niin määräsi. Vaativa naisääni kertoi että kello on yhdeksän, on aika herätä. Poika oli lähtenyt jo aiemmin kouluun.

Soitin omalääkärille ja varasin pojalle ajan. Oli aika outoa kun miesääni vastasi ajanvarauksessa. Sain ajan varattua ensi maanantaille. Poika saa pyytää lähetteen allergiatesteihin.

Pakkasta oli 12 astetta joten auto oli laitettava johdon päähän. Yhdentoista aikaan olin Kaukajärvellä raivauskohteessa. Saimme todella paljon aikaan tänään. Minusta tuntuu että tämä asiakasrouva on innostunut sitä enemmän mitä enemmän saamme tavaraa pois heidän huushollista. Tänään lähti viisi jätesäkillistä roskiin, neljä säkkiä UFF:lle, jätepapereita kolme muovikassillista keräykseen. Lisäksi autoni takakontissa on kaksi kirjoituskonetta matkalla hyötyjätepisteeseen. Homma jatkuu huomenna.

Illalla kävin pojan kanssa tyttärellä. Tietokoneen asennus ja ohjelmien laitto jatkui. Joimme kahvit siinä samalla. Minä juttelin enimmäkseen vävykokelaan kanssa ja lapseni olivat sen tietokoneen äärellä.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava, vaikkakin raska työpäivä.

2. Ehdin nukkumaan päiväunet.

3. Kahvittelut tyttären luona.