Heräsin jo yhdeksän jälkeen enkä ole nukkunut edes päikkäreitä. Päivä on tuntunut aika pitkältä ja olen saanut tehtyä kotihommia tosi paljon. Talo on siivottu perusteellisesti. Pölyä löytyi kirjahyllystä ja lipastojen päältä oikein mittava kerros. Vaihdoin myös omaan sänkyyni petivaatteet. Kissa oli apulaisena, mutta siitä oli enemmän haittaa kuin hyötyä. Heti kun sai puhtaan lakanan sänkyyn, se makoili siellä tyytyväisenä. Muutenkin kissa ihmetteli touhujani: yleensä olen aika rauhallinen kotona. Tarkoittaa että joko luen pöydän äärellä tai töllöttelen telkkaria. Siivoukset saavat usein kasaantua rauhassa.

Tytär kävi illalla täällä. Meinasin kirjoittaa että kylässä. Mutta eihän tämä mikään kyläpaikka ole, vaan lapsuudenkoti. Koira ja kissa ovat aina ihan riemuissaan kun tytär tulee käymään. Toi samalla litran maitoa, eipä tarvinnut lähteä kauppaan itse. Olen ollut nyt kaksi päivää ihan mökkihöperönä ja se onkin tehnyt hyvää.

Nyt menen saunaan ja yritän sitten laittaa uudet hiukseni kuntoon. Luulen että tällä lyhyellä hiusmallilla pärjää laitossa pelkällä pää alaspäin föönauksella. Kampaaja laittoi hiuksiini jotain tosi ihanan tuoksuista kiinnitysainetta, taidan käydä ostamassa sitä myös tänne kotiin.

Pojalla alkaa huomenna koulu. Työharjoittelusta vaadittava raportti on vielä tekemättä ja reppu pakkaamatta. Koululla on oltava jo kahdeksalta. Minulla alkaa työpäivä vasta klo 11, mutta nuohooja on tulossa heti yhdeksän maissa meille. Huomenna saan sitten sen Botox-naamion kasvoilleni. Saa nähdä antaako se hyviä tuloksia.

Päivän onnistumiset:

1. Koti on siistitty kuntoon.

2. Saunassa odottaa hyvät löylyt.

3. Lasten kanssa mukavaa jutustelua.