Harmittaa kun ei pääse omaan eikä toistenkaan blogeihin listan kautta. Odottelen korjausta. Juttu ei toimi Firefoxilla ja muuta selainta en halua käyttää.

Aamupäivällä menin vakikohteeseeni. Valitettavasti kissat eivät olleet kotona. Olivat kuulemma mökillä, näin lapussa luki. Tein normisiivouksen ja lähdin sitten kirjanpitotoimistoon. Sain sieltä eilen laskun tilinpäätöksestä sekä veroilmoituksesta (250 euroa) ja maksuosoituksen ALV:n maksusta. Alvissa oli väärä eräpäivä ja asia tuli nyt selväksi. Maksoin nyt alvin myöhässä. Varsinainen tilinpäätös ja veroilmoitus on allekirjoitusta vailla.

Matkalla seuraavaan kohteeseen kävin Mäkkärissä syömässä. Terveellistin annosta: ranskalaisten tilalla oli minisalaatti ja juomana tuoremehu. Tosi hankala keksiä terveellistä syömistä hajanaisiin päiviin.

Tampellan alueella ei ole ilmaisia parkkipaikkoja. Taas meni parkkirahaa noin kolme euroa. Sovin asiakkaan kanssa että veloitan parkkimaksuista vartin verran työaikaa. Se kattaa edes osan maksusta. Tänään asiakas tuli yllättäen kotiinsa kun olin paikalla. Oli saanut sairaslomaa kun olkapää reistaili. Otin vielä ennen lähtöäni pyykit koneesta ja laitoin ne kuivumaan.

Kotona tein ruuaksi lihamakaronilaatikkoa. Poika söi sitä aika reippaasti. Hänellä alkoi nyt hiihtoloma. Saa kyllä tehdä ensi viikolla hakemuksia kesätyöpaikkoihin. Maanantaina menee lääkäriin ja se kosmetologille ajanvaraus on tekemättä.

Huomennakin on työpäivä. Menen siivoamaan uuteen kohteeseen neljäksi tunniksi. Toivottavasti tulee mukava siivouspäivä. Hartiat on edelleen jumissa. En löydä mistään käsipainoja. Ne oli ainakin pari vuotta telkkarin edessä houkuttimena. Sitten siivosin ne jonnekin kadoksiin.

Päivän onnistumiset:

1. Työt sujuivat hyvin.

2. Kotiruokaa tarjolla.

3. Tein tilauksen Yves Rocherille ja saan 40 euron lahjan.