Koko porukka nukkui pitkään: kissa, koira, poika ja minä. Taisin olla ensimmäisenä jalkeilla, siinä puolenpäivän maissa. Kissa heräsi seuraavaksi ja sitten poika. Koiraa sai herätellä puoli kahden maissa.

Päivä on sujunut ihan laiskotellessa. Ulkoilua on ollut reilu sata metriä: koiran pissa- ja kakkareissu. Toki ennen yötä sama tulee toistumaan. Ruuaksi tein pienen annoksen makkarasoppaa ja siinä oli lisäkkeenä juusto-sipulipatonkia. Esipaistettua ja Lidlistä ostettua. Oli muuten ihan hyvää. Ruokaa laittaessa kuuntelin pitkästä aikaa Entisten nuorten sävellahjaa. Siellä oli mukavia kertomuksia ja musiikkikin oli kivaa.

Tytär soitti illalla yhdeksän maissa. Heillä oli sähköt poikki. Koko Lukonmäki oli pimeänä. Tyttärellä oli tietysti juuri pesukone päällä. Etsin tyttärelle netistä sähkölaitoksen vikanumeron ja tytär soitti sinne. Vika on kuulemma Hervannassa ja sen korjaaminen kestää pari tuntia.

Kaverini soitti Leviltä. Hän on siellä työporukkansa kanssa lomailemassa. Pakkasta on kuulemma noin 25 astetta. Olivat käyneet viihteellä ja saunoneet. Palaavat reissusta maanantaina. Täällä Tampereella on lämpötila asteen verran plussalla.

Nuhapillerit ovat tehonneet pojalle hyvin. Tänään otti vasta toisen pillerin. Vaihdoin hänen sänkyynsä uudet petivaatteet. Vanhat olivatkin aikalailla kissankarvoissa. Saman tempun saisin tehdä omille petivaatteille, mutta vasta huomenna. Huomenna on myös tehtävä jonkunmoinen siivous, koska nuohooja on tulossa heti aamusta maanantaina.

Minä olen tilannut Positiivareiden Ajatusten Aamiaista jo monta vuotta. Perjantaina siellä oli viesti että Kokki-Jussi eli Juhani Töytäri haluaa tehdä uuden maailmanennätyksen. Hän haluaa mahdollisimman monta ystävänpäivänkorttia. Laitoin paikalliseen ilmaisjakelulehteen asiasta jutun ja kannustan ihmisiä osallistumaan ennätykseen. Sinäkin voit osallistua: laita postikortti osoitteeseen Kokki-Jussi, Positiivarit, PL 136, 15101 Lahti. Saapuneet kortit lasketaan ja katsotaan lyödäänkö sillä kaikki aiemmat ennätykset. Kortit lahjoitetaan päiväkoteihin ja lasten kerhoihin - sinne missä niitä arvostetaan.

Vuodatus on taas takkuillut. Eilen tallennuksessa tuli näkyviin vain koodinpätkää ja luulin ettei kirjoitus tullut esille ollenkaan. Tänään huomasin että kirjoitus oli kahteen kertaan esillä. Ja molemmissa oli turhaa koodia. Joka kerta kun julkaisen juttuni, niin saan korjailla sitä kolme kertaa. Poistaa koodit ja korjailla kappalevälit. Kuvani ei ole vieläkään esillä. Taidan laittaa Tuomakselle viestiä.

Päivän onnistumiset:

1. Sain nukkua pitkään levollisesti.

2. Juttu paikalliseen lehteen ja viesti siitä Positiivareille.

3. Himpun verran kotihommia.