Aamulla klo 10 saapui sähköasentaja. Varsin mukava ja puhelias mies. Asensi meille uuden kaukoluettavan mittarin. Nyt loppui sitten mittarinlukijan käynnit. Yösähkö (taloussähkö) menee päälle klo 22-23, mutta yösähköllä toimiva lämminvesivaraaja lämpenee klo 22 alkaen.

Olin Hervannassa hieman etuajassa, en siis saanut "pyyhkeitä" minuutin tai parin myöhästymisestä. Vakituinen asiakas kyseli jo ikkunanpesuja. Lupasin hoitaa ne käyntieni ohessa. Meillä oli taas mukavat jutut. Vanhus kehui että käyntini piristää häntä aina. Ehti kyllä moittiakin minua: olin laittanut pölyimurin viimeksi liian taakse siivouskomeroon ja jättänyt WC-pyntyn kannen alas.

Kävin nopealla ruokatauolla Hervannan Hesessä. Ostin aterian salaatin ja tuoremehun kera. Matkasin Näyttelijänkadulle tekemään vahauksia. Perheen äiti lähti lapsensa kanssa pois ja antoi minulle työrauhan. Imuroin, vein matot tuulettumaan ja vahasin ne lattiat. Vahan kuivumista odotellessa pyyhin myös pölyt. Jätin kolmen tunnin laskun asiakkaalle.

Kotona keitin teetä itselleni ja katselin telkkarista hauskoja kotivideoita. Niitä Amerikan mallisia. Jotenkin sitä vaan kaipaa huumoria elämään. Automatkoilla kuuntelen edelleen Knallia ja sateenvarjoa.

Tein lehtikirjoitukseen poistoja ja lisäyksiä. Vaihdoin yhden kuvan uudempaan. Lähetin jutun päätoimittajalle. Juttu on nyt mielestäni hyvä.

Huomenna on kolme työkohdetta tiedossa. Yksi kolmituntinen ja kaksi kahden tunnin keikkaa. Tytär lupasi tulla illalla käymään: tulee lukemaan Seiskan ja Annan. Teen ruuaksi siskonmakkarakeittoa, perheemme lempiruokaa.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvät asiakkaat.

2. Lehtijuttu vihdoinkin valmis.

3. Posti ei tuonut yhtäkään laskua.