Tänään olen istuttanut jo pitkään juurtumassa olleita kukkia. Löysin nimittäin sattumalta multapussin kaapista. Joillekin kukille vain lisäsin multaa virkistykseksi. Luultavasti tein istutukset aivan väärään aikaan kuun asentoa ajatellen.

Yksi harmi oli se, että heräsin jo kahdeksan aikaan. Kerrankin olisi saanut nukkua ja pitkään. Luultavasti nukuin huonosti, koska tytär soitti minulle yöllä. Hän kertoi että hän ja poikakaveri ovat eroamassa. Asunto menee myyntiin. Eron syitä en tässä sen kummemmin selitä. Mutta harmittaa se aika lailla.

Oli aikaisin heräämisestä hyötyäkin. Tänään olen saanut tosi paljon aikaiseksi. Poika on kerännyt niitä luokkakavereidensa juomapulloja ja tölkkejä kuukausi tolkulla. Kantanut niitä siis tänne kotiin. Luokka saa pulloista ja tölkeistä matkarahaa jollekin reissulle. Pullot ovat vaan olleet muovikasseissa meillä. Tänään päätin viedä niistä osan Lidliin. Palautuksesta tuli rahaa 34,05 euroa. Summasta arvaatte että vein aika monta kassillista. Muutama kassi tuossa vielä odottelee.

Siivosin koko talon tänään. Varsinkin pojan huone on nyt tip top. Siirsin irtotavaraa laatikoihinja pyyhin pölyt tarkasti. Parketti puhdistaja on muuten hyvä tuote. Suosittelen. Varmasti pojan nuha paranee jo näillä toimenpiteillä. Allergialääkkeitä en ole vielä hakenut, koska Kela-korttia ei löydy mistään. Saako reseptilääkkeet apteekista ilman korttia?

Yksi kaverini ei vastaa puheluihini ollenkaan. Olen soittanut hänelle ja jättänyt myös vastaajaan viestejä. Tänään laitoin tekstarinkin. En tiedä mistä on suuttunut, vai mikä nyt mättää. Harmittava juttu. Toivottavasti asiaan tulee selkeyttä lähiaikoina. Taidan soittaa hänelle huomenna eri puhelimella.

Eilen löysin kätevän kirjakaupan Maureenin avulla. Tilasin yhden laihdutuskirjan. Ihan kuin niitä ei olisi minulla jo ennestään tarpeeksi. Mutta tämä Booky.fi on kätevä kauppa: voit laittaa myös omia kirjojasi myyntiin. Muutkin kuin oppikirjat kelpaavat myyntiin.

Päivän onnistumiset:

1. Koko talo siivottu.

2. Pullokasseja hävitetty.

3. Kukat istutettu.