Heti aamupalan jälkeen saunaan. Olo parani heti. Minulla oli meinaan jotain ihmeellisiä vatsakramppeja. Vihlasi pari kertaa oikein kunnolla alavatsasta. Ehkä käynti gynekologilla olisi paikallaan. Yritän kyllä välttää siellä käyntiä viimeiseen asti.

Katselin iltapäivällä koko Frasier satsin. Sarja on todella hauska. Kuten jo aiemmin olen kehunut: rytmitys on komediassa se tärkein juttu. Ja tässä se rytmi on kohdallaan.

Nyt muuten ei tule mitään ylimääräisiä koodeja kirjoitukseen, kun kirjoitan suoraa editoriin. Vieläkin oma kuvani puuttuu blogista, enkä edes löytänyt ohjeista mistä saisin sen näkyviin. Tuomas Vuodatus on kyllä luvannut että kuvatulee näkyviin yhden palikan asennuksen jälkeen. Sitä odotellessa. Esikatselu ei toimi vieläkään, luulen että se johtuu Firefoxista. Perehdyn asiaan paremmalla aikaa.

Illalla olin pojan kanssa tyttären luona. Poika asensi siskonsa uuteen kannettavaan koneeseen ohjelmia. Joimme kahvit ja söimme jäätelöä. Oli pakko lähteä kesken asennuksen kotiin, koska pojalla alkaa matsi netissä yhdeksältä. Asennus jäi kohtaan 6 / 26. Heti kun nyt pääsimme kotiin, tytär jo soitti veljelleen. Asennusohjeita annetaan nyt puhelimessa.

Päivän onnistumiset:

1. Vatsakipu hellitti.

2. Vierailu tyttären luona.

3. Blogin julkaisu onnistuu ilman koodeja.