Nukuin yhteentoista asti ja vieläkin nukutti. Olisi aika hassua myöhästyä töistä kun sovittu aika oli 13.30. Ehdin kuitenkin töihin. Eli olin Ryydynpohjassa ajoissa. Siivosin ja järjestelin hammaslääkärini vaimon kanssa heidän uusia kaappeja. Neuvoin naista järjestelyissä ja jatkotoimenpiteissä. Hän kirjoitti neuvoni muistilapuille. Välillä joimme kahvit.

Ajelin kotiinpäin ja päässä humisi. Oikeasti pyörrytti. Ajaminen oli hankalaa ja ajattelin että olen kohta tienposkessa. Luulen että vaatteiden nostelu ylös henkareihin ja jatkuva päänkurottelu ylöspäin laukaisi jonkun verenkiertohäiriön. Kun pääsin kotiin, join vettä ja voimistelin niskoja sekä hartioita. Kohtaus meni ohi.

Ruuaksi tein lihapullapannua, eli lämmitin paistinpannulla einestä. Tytär tuli käymään illalla. Vein tyttären hänen kotiinsa ja matkalla kävimme Citymarketissa. Ostin meikkivoiteen ja ruokaa. Keli oli tosi liukas ja onneksi oli. Poliisi oli tutkan kanssa Lukonmäessä, mutta minua ei pysäytetty. Ajelin varovasti juuri liukkauden takia.

Päivän onnistumiset:

1. Aah! Nukuin pitkään.

2. Hyvä uusi asiakas.

3. Tytär vieraili illalla.