Tänään olin kosmetologilla ja minulle tehtiin normaali kasvohoito. Kosmetologi ehdotti seuraavaksi hoidoksi Botoxia. Ei sentään piikitettynä, vaan naamiona. Menen maanantaina saamaan tehohoitoa. Hintaa en edes muistanut kysyä. Tämä tavallinen kasvohoito maksoi 68 euroa.

Töissä oli mukava vaikkakin raskas päivä. Taas lähti roskiin monta jätesäkkiä ja minähän ne raahasin sinne. Sain asiakkaan viemään kaksi säkkiä kanssani roskiin. Lapsen huone on aika hyvässä kunnossa, kaipaisi vaan sitä imurointia. Perheen imuri ei ole vieläkään kunnossa. Homma jatkuu maanantaina. Kokosin tietokonepöydän joka oli jäänyt heillä vaiheeseen.

Töiden jälkeen kävin pikaisesti kotona syömässä ja sitten sinne ihanaan kosmetologihoitoon. Kosmetologi kauhisteli kun kerroin että en ole käyttänyt ripsiväriä tänä vuonna ollenkaan. Sain kehotuksen meikata enemmän ja näin piristää olemustani. Teen työtä käskettyä! Tämäkin yrittäjä kertoi että lama ei näy mitenkään. Oikeastaan päinvastoin. Nyt ihmiset haluavat helliä itseään tämän kaiken ”kurjuuden” keskellä. Eli hommat vaan lisääntyvät.

Kun tulin kotiin, päätin mennä päikkäreille. En ole nukkunut niitä kuin viimeksi joulukuulla. Nukkuminen ei oikein onnistunut: kissa pörräsi koko ajan sängyllä, tytär soitti ja poika palasi työharjoittelusta. Sain olla horroksessa kuitenkin noin puolituntia.

Tein työaineistani inventaarion: minulla on 26 putelia pesuaineita. Osaa on kaksikin pulloa, eli laatuja löytyy alle 20 lajia. Sekin on todella paljon. Tahranpoistoaineita, yleispesuaineita, ikkunanpesua jne. Pitää vielä hakea ne hinnat kaupasta ja saan sitten tiedon kirjanpitäjälle.

Outoa vatsakipua: eilen ja tänään heräsin vatsakipuun. Tänään oli pahempi olo kuin eilen. Melkein jo pelkäsin työn peruuntumista. Kipu hellitti kun pääsin töihin, onneksi. En ole mitään outoa syönyt. Olisiko tämä joku stressinoire?

Päivän onnistumiset:

1. Ihanaa olla kosmetologilla ja saada kasvohieronta.

2. Työt sujuivat hyvin ja asiakas oli hyvällä tuulella.

3. Pienet päiväunet piristivät.