Unohdin kertoa että sain viime viikolla aika härskin tekstarin. Siinä kysyttiin voisinko tehdä tammikuun siivouksen pelkissä stay-up sukissa? Asiakas lupasi tehdä tuplapanon tilille. Minua nauratti tämä viesti. Ja vielä enemmän nauratti, kun kaavailin vastausta: ”Kyllä sopii, toivoo Seppo”. En laittanut mitään viestiä eteenpäin. Parempi ettei ala päävikaisten kanssa viestittelemään.

 

Tänään olin taas Toijalassa. Nyt navigaattori ohjasi oikein perille. Minä jo totuin kaahaamaan moottoritiellä. Täytyy kyllä todeta että rekkakuskit ovat niitä kohteliaita maateiden ritareita. Osaavat joustavan liikkumisen. Työ sujui ihan OK ja saimme sovittua matkakulutkin. Seuraavan kerran menen raivaamaan toukokuulla. Laitoin jo asiakkaan laskun postiin.

 

Työpäivän jälkeen tulin kotiin ja laitoin ruokaa. Sitten päikkäreille. Unohdin laittaa kännykän äänettömälle ja sainkin herätä soittoon. Kaverini kysyi lenkille. Kieltäydyin ja menin takaisin maate. Kohta soitti toinen kaverini ja kyseli apuja tietokoneongelmaansa. Hän ei usko sitä että kaikista pahinta on käyttää outlookia ja Explorelia. Vaihtaisi vaan selainta ja sähköpostiaan. Oli muuten tänään soittanut Elisan helppiin ja maksanut puhelusta euron minuutilta. Lasku 25 euroa ja ei mitään apua.

 

Poika ei myöhästynyt työharjoittelusta tänään, oli ollut sekuntia vaille paikalla. Tuntuu muuten tykkäävän työstään. Hyvä niin! Poika on nyt saunassa ja minä olen sinne menossa. Koiran pikaulkoilutus vaan ensin. Koira on ontunut tänään toista etutassuaan. Toivottavasti vaiva menee ohi.

 

Illalla vielä piipahdin lähikaupassa ruokaostoksilla. Tapasin siellä erään naapurustossa asuvan yrittäjän. Miehen kanssa tuli turistua aika kauan. Mukavaa vaihtaa kuulumisia ja puhua yrittämisestä. Aina saa jotakin hyvää vinkkiä.

Päivän onnistumiset:

1. Navigaattori osasi asiansa.

2. Hyvää ruokaa ja osittaiset päiväunet.

3. Kuuma sauna odottaa kylpijää.