Sain eilen tehtyä ensimmäisen juttuni Tamperelainen lehteen. Voin siis sanoa että aloitin vuonna 2008. Noin kolme tuntia ennen kuin vuosi vaihtui. Tarkoitus on kirjoitella sinne säännöllisesti.


Poika valvoi koko viime yön. Yritti niin tasata vuorokautista rytmiään. Kun minä heräsin kymmenen jälkeen, poika olikin sängyssään. Kuulemma ei nukkunut, makaili vaan. Sain pojan saunaan kahdentoista jälkeen. Nyt poika meni nukkumaan jo kymmenen jälkeen. Työharjoittelu alkaa huomenna klo 12.00. Varoittelin poikaa että maanantaina työt alkavat varmaan jo klo 6.00 tai 7.00. Työsopimus ja muut paperit löytyivät huomista varten repusta.


Tänään oli vapaapäivä. Nukuin yli kymmeneen ja laitoin sitten saunan lämpenemään. Ruuaksi tein nakki-ranskalaisia. Ruuan jälkeen lähdin hakemaan kaveriani ja menimme elokuviin. Naiset elokuva oli mielestäni hyvä, mutta kaverini ei pitänyt siitä. Elokuvassa ei esiintynyt yhtään miestä. Teatterin salissa oli vain muutama mies katselijana. Yksi näistä harvinaisuuksista istui vieressäni. Häntä nauratti erittäin paljon elokuvassa ollut synnytyskohtaus.


Tytär soitti päivällä ja kyseli poikakaverinsa kadonnutta kännykkää. En löytänyt sitä autostani, eikä seuraavat kyytiläisetkään tienneet asiasta mitään. Poika oli kyydinnyt siskonsa jälkeen myös kavereitaan. Pitäisiköhän vävykokelaalle ostaa kaulaan ripustettava kännykkäkotelo?


Huomenna on tiedossa viiden tunnin työpäivä. Kaksi vakiasiakasta ja homma sujuu ihan vanhaan malliin. Aaton asiakkaalle laitoin tänään laskun postiin.


Päivän onnistumiset:

1. Juttu Tamperelaiseen OK.

2. Poika tasoittaa rytmiään.

3. Kiva elokuvakäynti.