Olin täsmällisesti klo 11 uuden asiakkaan luona. Hän kehuikin täsmällisyyttäni! Pakkasin keittiöstä helposti särkyviä lasi- ja posliiniastioita lainalaatikoihin pyyhkeiden ja lakanoiden kera. Lakanoilla ja pyyhkeillä sai pehmustettua särkyvät astiat. Toki mukana oli myös sanomalehtiä ja kuplamuovia. Työ kesti noin 3,5 tuntia ja lopuksi joimme yhdessä kahvit. Lupasin viedä asiakkaan lasitölkit ja juomapullot keräykseen, joten otin ne mukaani.


Auton sain parkkiin keskustaan, mutta ajoin sen isoon lumipöykkyyn. Eli aura oli jättänyt lumet siihen ainoaan vapaaseen paikkaan mikä kadulta löytyi. Onneksi pääsin parkista pois ilman apuja. Tytär soitti minulta kyytiä ja hain hänet yliopiston kirjastolta.


Kävimme heillä ja minä söin siellä evääni: banaanin ja yhden leivän. Tytär keräsi heiltä pahvit ja juomapullot sekä tölkit. Otti myös matkaan viikko sitten ostamansa maton. Palautti sen Kodin Ykköseen, veimme pahvit keräykseen ja tytär vei pullot Cittarin palautuspisteeseen. Sitten matkasimme Nekalan Rauta-Otraan. Tytär osti puuöljyä ja ”nyppyjä” keittiön oviin. Nypyt ovat niitä stoppareita eli tarrakumeja oviin ja ne vähentävät kaappien ja hyllyjen sulkemisääniä.


Poikkesimme vielä vanhassa Nekalan K-supermarketissa. Piti ostaa vain maitoa, mutta kaikkea muuta tarttui käsiin. Tässä kaupassa on todella hyvä valikoima hedelmiä (myös eksoottisia), juureksia ja juustoja. Varmasti menen uudestaan. Palvelukin oli hyvää.


Kotona paistoin pojalle ja minulle patongit. Katselimme yhdessä Bel Airin prinssiä. Ihan hauskoja jaksoja ja hauska nähdä Will Smith nuorena poikana. Sen verran tein kotihommia että tyhjensin astianpesukoneen ja täytin pyykkikoneen. Aika mahtavaa että pesukoneet on keksitty!


Hartiat on tosiaan kipeenä. Aivan kuin minua olisi lyöty rautalapiolla lapaluiden väliin. Kehittelin oman kipukoukun sateenvarjosta, mutta ei siitä ollut paljon apua. Venyttelin ja jumppasin hartioita. Ehkäpä lepo auttaa? Huomenna nukun pitkään.


Päivän onnistumiset:

1. Uusi kiva asiakas.

2. Shoppailu tyttären kanssa.

3. Hieman kotihommia.