Tänään on ollut hyvin rauhallinen päivä. Ulkona on aivan sairaan kylmä ilma: pakkasta vain noin seitsemän astetta, mutta tuuli on navakkaa. Nyt kun olen pakolliset ”ulkoilut” tehnyt, en lähde illalla minnekään. Tänään ja huomenna on muuten tuo pihabongaus-tapahtuma. Jospa huomenna olisi lauhempaa, niin voisi niitä lintuja laskea.

Iltapäivällä kävin uuden asiakaan luona. Navigaattori opasti oikein hyvin perille. Perheen äiti oli töissä, mutta kotona oli sekä isä että lapset. Katsastin huushollin ja sanoin että ensimmäisen siivouskerran jälkeen voin ilmoittaa siihen kuluvan työajan. Katselin jo kalenterista sopivaa käyntipäivää, mutta sitä ei sovittu. Ovat pyytäneet tarjouksia muiltakin ja ottavat yhteyttä sitten minuun jos valinta on niin. Odotellaan vastausta.

Kun nyt olin Kangasalla kävin samalla reissulla Pajutilalla. Mainos kertoi että siellä oli kaikki tuotteet puoleen hintaan. Join kahvilassa teetä ja tein sitten kierroksen myymälässä. Myynnissä oli vain tosi rihkamaa ja enimmäkseen joulutavaraa. Kaikki paremmat tuotteet oli rahdattu piiloon. En ostanut mitään. Vielä ennen kotiin menoa kävin Prismassa ruokaostoksilla.

Illalla täyttelin vuoden 2008 ajopäiväkirjaa ja nyt olen jo heinäkuun kohdalla. Huomenna se on valmis ja palautan sen kirjanpitäjälle. Virheestä oppineena olen täyttänyt vuoden 2009 ajopäiväkirjan päivittäin ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Aamulla sai nukkua pitkään.

2. Mahdollinen uusi asiakas.

3. Aikaa kotihommille.