Piti nukkua pitkään, mutta heräsin puhelimen soittoon klo 7.45. Mies siellä kyseli muuttosiivousta. Lupasin mennä Finlaysonin alueelle sunnuntaina klo 14.00. Mies lupasi toimia assarinani. Menin takaisin nukkumaan ja seuraava herätys oli ennen kymmentä.

Mies kyseli myyntisiivousta ja sovimme että menen paikalle lauantaina Tampellan alueelle klo 16.00. Samalla reissulla haen vakiasiakkaalta avaimen, siitä sovittiin tänään puhelimessa.

Elisalta soitettiin ja pyydettiin myyntitilaukseen. Kävin siellä vuosi sitten ja totesin että kaikki puhelin- ja nettiratkaisuni ovat halvemmat kuin mitä Elisa tarjoaa. Sovimme käyntiajan helmikuun puoliväliin. Perun sen jos tulee tilauksia sille päivälle.

Nainen soitti ja kysyi siivousta poikansa perheelle. Muuten OK, mutta perhe asuu Ylöjärvellä. Ilmoitin että matkasta on veloitettava. Nainen lupasi soitella myöhemmin, mutta todennäköisesti hän löytää siivoojan lähempää.

Soitin kirjanpitotoimistoon ja kyselin ajopäiväkirjan kiireellisyyttä. Ei kuulemma mitään hätää. Samalla tuli puheeksi että minun on toimitettava heille joulukuulta papereita. Maksut ja veloitukset joissa on joulukuun päivämäärä, on toimitettava heille. Vaikka maksu olisi siirtynyt vasta tammikuulla. Eipä kukaan ollut tuotakaan minulle infonnut. Lupasin käydä toimistolla heti helmikuun alussa.

Niin, tänään oli kaksi vakipaikkaa ja siivoukset sujuivat ihan OK. Olin kotona viiden maissa ja ihan rättiväsyneenä. Se aikainen herätys tuntui. Laiton minulle ja pojalle roskaruokaa: nakkiranskalaisia. Väsymys meni ohi kun siivosin siivouskaapin ja vessapöntön. Myös eteinen tuli mopattua: siellä olikin koiran pissajälkiä. Sitten tulostin asiakkaalle sopimuksen työstä ja avaimenluovutuksesta. Vein sen hänelle illalla ja allekirjoitimme sopimukset.

Tämä kiire syö voimia. Olen pahoillani että en ole ehtinyt Piqun siskopiiriin enkä vastailemaan annettuihin haasteisiin. Innostun aina uusista asioista enkä osaa sano ei. Luulen että kiireet hellittävät ensi tai seuraavalla viikolla. Nyt minä menen löylyyn!

Päivän onnistumiset:

1. Kaksi uutta asiakasta.

2. Uutta tieto kirjanpitäjältä.

3. Kotonakin on siivottu.