Aamulla ajoin uuden asiakkaan luokse. Navigaattori antoi aika oudon, mutta nopean reitin. Itse en olisi älynnyt ajaa moottoritien kautta. Vastassa oli mukava ja viehkeä rouva. Teimme keittiönkaappien raivausta viisi tuntia. Työn puolivälissä joimme teetä ja minulle tehtiin oikein hyvät voileivät. Rouva itse söi laihduttajan soppaa. Seuraava asiakas jo soitti minulle. Kerroin että olen tulossa klo 16.00 heille.

Kävin siis nopeasti kotona: vessakäynti, nopea ruokailu ja kolmen minuutin lepo sängyssä. Sitten matkasin siivoamaan. Asiakkaallani on sunnuntaina juhlat, joten koti piti siivota tarkkaan. Vein matot pihalle ja hakkasin ne. Pyyhin pölyt erittäin tarkkaan ja muuten siivous oli normaalia. Seitsemän maissa pääsin kotiin.

Poika nukkui olohuoneen sohvalla kun tulin kotiin. Oli nukkunut tunnin verran ja toivoi herättyään saunaan menoa. Katselimme yhdessä Obamin virkaanastujaisia telkkarista. Laitoin saunan lämpiämään. Poika meni tietokoneelle. Netti ei toiminut! Apua!

Soitin Elisan palveluun ja sain eritäin hyvää opastusta. Parin lauseen jälkeen kyllä annoin puhelimen pojalle ja hän sai jatkaa opastajan kanssa keskustelua. Ohjeiden mukaan toimittuaan poika sai nettiyhteytemme toimimaan. Juuri silloin hän sai mennä saunaan.

Minä vielä täällä kirjoittelen: blogi, sähköpostien tarkistukset jne. Osallistuin tänään yrittäjien lupaukseen ”en irtisano ketään tänä vuonna”. Siellä voi myös yksinyrittäjät luvata jatkaa yritystoimintaansa ainakin vuoden. Saan olla tosi kiitollinen: minulla on nyt töitä ihan todella tarpeeksi. Huomenna on kolme kohdetta…

Päivän onnistumiset:

1. Uusi hyvä asiakas ja mahdollisesti säännöllinen.

2. Päivä sujui aikataulun mukaan.

3. Saunaan ja sitten nukkumaan.