Luulin aamulla että oli lauantai ja saisin nukkua pitkään. Mutta ei, oli pakko nousta jo kahdeksan aikaan. Kävelin vakituisen asiakkaan luokse kymmeneksi. Paikalla oli perheen tytär: hän oli vasta lähdössä kouluun. Perheen iloinen koira oli kuulemma mökillä. Siivoilin kolme tuntia ja vein muutaman maton pihalle hakattavaksi. Mattotelineelle sain tehdä lumitöitä, mutta mikäs siinä.

Kotona söin nopeasti ja lähdin uutta kohdetta kohti. Myös vakituinen asiakas ja varsin mukava kohde. Uudenkarhea talo, hyvät siivousvälineet eikä mitään erikoistoivomuksia. Ainoa haitta on se että heillä on kauheasti hienoja ja arvokkaita koriste-esineitä. Saa olla tosi varovainen ettei riko mitään.

Menin suoraan kotiin töiden jälkeen. Poika olikin jo kotona. Hänellä oli tänään löysä päivä: oli kotona jo neljän maissa. Työharjoittelua on enää viikko jäljellä ja sitten alkaa koulu. Olen patistanut poikaa kyselemään kyseiseen firmaan kesätyöpaikkaa, mutta mitään varmistusta ei ole.

Kaverini soitti tänään ja kyseli olenko hankkimassa ilmalämpöpumppua. Hän oli kysellyt tarjouksia ja ajatteli että ryhmäostolla saisi alennuksia. En ole hankkimassa pumppua, enkä usko että ryhmäostos alentaa ostohintaa. Ihan sama työ sillä asentajalla on vaikka ostajat asuisivat ihan naapureina.

Hammaslääkäri ei muuten soittanut tänään eikä siis varmistanut ensi viikon työtä. Eipä pitäisi siis nuolaista ennen kuin tipahtaa. Jospa hän soittasi kuitenkin viikonloppuna tai ensi viikon alussa?

Toinen kaverini taas vouhotti lamaa. Kerroin että minulla on yrittäjänä asiat melko hyvin. Hän vaan korosti että kyllä se lama vielä iskee minunkin yritystoimintaani. Taidan pitää hieman taukoa meidän yhteydenpidossa. Ihan oman mieleni takia. Aika harva muuten kannustaa nykyään. Paitsi Te ihanat blogiystävät.

Huomenna olen menossa Tampellan alueelle tekemään myyntisiivouksen. Asiakkaalla on asunnon näyttö sunnuntaina. Suunnittelin juuri pojan kanssaa että hän voisi kyyditä minut huomenna ja käydä työaikani ajalla elokuvissa. Poika haluaa nähdä tämän uutuuden. Onneksi huomenna saan nukkua pitkään. Jes ja Yes!

Päivän onnistumiset:

1. Hyvä ja tasainen työpäivä.

2. Rentoa oloa kotosalla illalla.

3. Tulossa pitkä ja rauhallinen yöuni.