Aamulla oli pakkasta 16 astetta. Päivällä pakkanen lauhtui kymmeneen asteeseen ja taas illalla pakkasta oli 17 astetta. Olin tänään kahden vakiasiakkaan luona. Siivoukset menivät ihan OK. Ensimmäinen asiakas pyysi tarkempaa pölyjenpyyhintää. Kiitin kritiikistä ja toimin uusien pyyntöjen mukaan.


Siirtyessäni paikasta toiseen poikkesin TAKK:ssa kahvilla. Automaatista kananmuna-anjovisleipä maksoi 1,50 euroa ja kaakao 50 senttiä. Taidan ottaa tämän vakituiseksi taukopaikakseni. Tapasin myös entisen kurssikaverini, joka on nykyään töissä TAKK:ssa.


Työpäivän jälkeen ehdin olemaan kotona tunnin verran. Sitten lähdin yh-hallituksen kokoukseen. Paikalla oli melkein kaikki hallituksen jäsenet. Kaipailimme vain mahdollista uutta rahastonhoitajaa. Uusi sihteeri teki jo raha-anomusta kaupungille. Kokouksen jälkeen tarjosin uudelle sihteerille ja hänen ihastuttavalle pojalle kyydin kotiin Kalevaan.


Poika heräsi tänään klo 5.00 ja ehti hyvin työharjoitteluun kahdeksaksi. Huomenna hän on menossa töihin klo 10.00. Samaan aikaan minun pitäisi olla Käpylässä. On luvattu että pakkanen lauhtuu huomiseksi, mutta saa nähdä. Kovalla pakkasella autoa on lämmitettävä ainakin pari tuntia.


Päivän onnistumiset:

1. Hyvä työpäivä.

2. Kiva tavata ex-kurssikaveri.

3. Hyvä kokous illalla.