Heräsin jo yhdeksän maissa, mutta sinnittelin ja nukahdin uudestaan. Sain sitten lepoa yhteentoista asti! Aamupalan jälkeen tein pojalle ja itselleni nakkimunakkaat. Siinä oli meidän päivän ruokailu. Tosin illalla lämmitin vielä yhden Grandiosa pitsan. En kehu pitsaa yhtään, enkä osta sitä uudemman kerran.

Iltapäivällä lähdin töihin. Ensin sain uudelta vakiasiakkaalta avaimen hänen kotinsa edessä. Matkasin siitä puoli kilometriä eteenpäin toisen uuden asiakkaan luokse. Tampellan alueella on turha haeskella parkkipaikkaa. Niitä ei ole. Tai kaikki harvat ovat varattuina. Jouduin ajamaan parkkihalliin. Oikeastaan ihan hyvä juttu, koska pakkanen vain kiristyi. Nyt illalla pakkasta on jo 18 astetta. Sanoin pojalle että jos kyytipyyntöjä tulee, niin voi kieltäytyä. Lämmitin uunin sekä aamulla että illalla. Hyvin täällä tarkenee.

Työkohteessa oli nuori pariskunta vastassa ja oikein mukava pari olikin. Lähtivät pois jaloista ja minä pääsin siivoamaan. Asunnossa on huomenna ensiesittely ja nuoret ovat muuttamassa omakotitaloon. Kun he tulivat kotiin, olivat tosi tyytyväisiä työni tuloksiin. Lupasivat että yhteistyömme jatkuu. Sain heiltä käteismaksun ja vielä rahaa parkkimaksuun. Kotona tulostin heille jo kuitin ja laiton mukaan ohjeen kotitalousvähennyksen hakemisesta.

Olin kotona ennen kahdeksaa. Tytär poikkesi pikaisesti: otti lainaksi Seiskan ja lähti kotiinsa. Oli ollut likkakaverillaan kylässä ja aikoi nyt kotimatkalla vielä palauttaa pari DVD:tä Makuuniin. Minä katselin Huuman telkkarista. Onkohan tuo humpuukia, mutta tykkään silti tästä ohjelmasta.

Huomenna saa taas nukkua pitkään! Googletin huomisen asiakaani. Hänestä oli tehty aika monta lehtijuttua. Hän on melko kuuluisa muotoilija ja varmasti erikoinen persoona. Jo puhelimessa sain hänestä persoonallisen käsityksen. Mukava mennä taas uuteen paikkaan. Voi sitä sunnuntainakin töitä tehdä.

Kuten Sami kertoi, niin täällä Kangasalan kupeella oli tänään outo valoilmiö. Aurinko nimittäin paistoi oikein kirkkaasti. Kukkaset olivat ihan täpinöissään paremmasta valosta. Kevät on tulossa ja sitä myöden monta kivaa asiaa.

Päivän onnistumiset:

1. Rento aamupäivä kotosalla.

2. Uusi asiakas ja toiveita jatkosopimuksesta.

3. Työrintamalla kaikki hyvin.