Tänään sain kaksi yhteydenottoa: toisesta tulee vakituinen asiakas ja toinen on kertaluonteinen. Toinen on hammaslääkärini ja puhelun alkaessa menikin ihan kylmänväreet, mutta hän korosti heti että kysymys ei ole hampaistani. Huh, huh. Kysymyksessä on uusien kaappien järjestely, tai oikeastaan täyttö. Asia varmistuu huomenna. Jouduin tekemään vakiasiakkaalle päivän siirron.

Toinen soittaja oli vanha työkaverini joka on jo eläkkeellä. Menen hänen luonaan käymään ensi viikolla. Taidan saada vakituisen viikkosiivouksen omakotitaloon. Ja kohde on vielä hyvin lähellä. Kyllä menee hienosti, mutta menköön! Olen ollut ihan täpinöissäni tänään.

Tänään olin kahdella vakiasiakkaalla. ja hommat sujuivat ihan juoheasti. Kävin matkalla kahvilla Munkkimiehissä. Sorruin valtavaan lihapiirakkaan ja kahviin. Työpäivän päätteeksi matkasin kulttuurikahvila Herttaan yh-kokoukseen. Sielläkin join kahvin ja huikopalana oli sienipiirakka. Syömiset siis erittäin epäterveelliset tänään. Mutta kokous oli hyvä: saimme avustushakemukset viimeisteltyä ja uusi taloudenhoitajamme teki hyvät saatekirjeet hakemusten liitteeksi.

Kotona tein ruokaa: lihamakaronilaatikko on nyt uunissa. Poika saa syödä sitä iltapalaksi. Hän on menossa huomenna vasta klo 10.00 työharjoitteluun. Minulla alkaa työpäivä samaan aikaan. Kaksi omakotitaloa odottaa siivousta ja molemmissa aikaa menee kolme tuntia. Tulostin jo heille laskut.

Kuvassa eilen siivoamani siivouskaappini. Ensin "ennen" ja sitten "jälkeen" kuvat. Nyt kaikki tarvittava löytyy helposti.

 

Päivän onnistumiset:

1. Kaksi uutta yhteydenottoa asiakkailta.

2. Hyvä ja tiivis iltakokous.

3. Kotiruokaa on valmistumassa.