Nukuin melkein yhteentoista asti. Kissa herätteli minua puremalla käsivarteen. Olipa hyvä taas nukkua pitkään. Luin rauhassa Aamulehden ja join teetä. Työt alkoivat vasta klo 14.00 ja kesto vain kaksi tuntia. Ennen töitä palautin kaikki lainaamani kirjat kirjastoon. En lainannut yhtään mitään. Enimmäkseen lainaan kauheat kasat kirjoja ja sitten ne jäävät ainakin osittain lukematta.

Varasin itselleni tänään sekä kampaajan että kosmetologin. Molemmat käynnit ovat vasta kahden viikon päästä. Nyt on kalenteri niin täynnä töitä, että on tosi vaikea löytää aikaa omille menoille. Mutta en tosiaankaan valita, vaan olen mielissäni.

Työt sujuivat ihan OK. Toinen kissoista oli koko ajan ”apulaisena”. Se yritti metsästää pölyhuiskaa oikein toden teolla. Minulla meni hieman yliaikaa, koska huolsin perheen imuria. Imurin pyörät ovat täynnä kissankarvoja ja pölyä. Sain saksien avulla niitä hieman puhtaammaksi.

Ajoin autoni pikapesuun Messukylän Essolle. Tai nykyäänhän se on St ykkönen. Pesu maksoi noin 16 euroa, mutta kyllä jälki oli hyvää. Auto on nyt hyvin puhtoinen. Poika sillä lähtikin illalla ajamaan. Kyyditsi kaveriaan ja sai vielä samalla reissulla lainata tälle rahaa. Maksaa kuulemma kyydit ja lainan takaisin tiistaina.

Tytär soitti: hän oli kyydinnyt poikakaverinsa Pirkkalan lentoasemalle. Poikakaveri lähti Riikaan työporukkansa kanssa viikonlopuksi. Tytär lupasi tulla käymään huomenna. Minulla on huomenna yksi raivauskohde tiedossa. Arvio 4-6 tuntia. Viikonloppuna menen myös tutustumaan uuteen työkohteeseen. Saan siitä varmaan vakituisen paikan kahden viikon välein.

Päivän onnistumiset:

1. Nukuin hyvin ja pitkään.

2. Kampaaja ja kosmetologi varattuna.

3. Asiat ovat mallillaan.