Poika lähti minua aikaisemmin töihinsä. Minä suljin torkkuherätystä melkein tunnin ajan, koska uni maittoi niin hyvin. Sain kyllä itseni ajoissa Hervantaan ja tein siellä normaalin kahden tunnin siivouksen. Asiakas oli pahoittanut mielensä eilen, koska kotipalvelun henkilökunta oli rynnistänyt hänen asuntoonsa ovikelloa soittamatta. Olivat sitten tutkineet paikat kaappeja myöden. Tänään asiakas valitti asiaa kotipalvelun pomolle. Monilla vanhuksilla on ongelmia palvelujen kanssa, mutta moniko jaksaa valittaa?

Hervannan jälkeen matkaisin keskustaan vakipaikkaani. Siellä oli kahvinkeitin unohtunut aamulla päälle. Keitin oli aika kuuma ja minä sammutin sen. Perheen poika tuli kaverinsa kanssa kotiin ja pojat unohtivat rappuoven auki. Onneksi perheen koira ei karannut rappuun. Lisäksi poika oli unohtanut yhden koulukirjansa koululle ja isä ja poika lähtivät sitä noutamaan. Yhtä unohtamista siis.

Kotiin päästyäni tein ruuaksi kalapuikkoja ja muusia. Poika syö nykyään kuin hevonen: työharjoittelussa kuluu kaloreita. On herännyt muutamana aamuna aikaisin nälkään. Nyt hän söi iltapalaksi kolme mandariinia, yhden banaanin, kaurapuuron, kolme leipää ja lasillisen tuoremehua. Käsittääkseni tuolla pitäisi pärjätä aamuun.

Kävin illalla tyttäreni kanssa kaverillani kahvilla. Tarjolla oli hyydykekakkua ja Mona Lisaa. Kaverini oli reväyttänyt reisilihaksensa uudella juoksumatolla. Hänen pojallaan on ajokortin kirjalliset perjantaina ja lupasin pitää peukkuja. Kaverini koirat olivat harjoittanet seksiä aika tiiviisti. Narttu on nyt astutettu ja poikasia odotellaan maaliskuulla. Eilen koirat olivat jääneet nakeliin puoleksi tunniksi.

Huomenna minulla on kolme työkohdetta. Aamu alkaa klo 10.30 ja työpäivä päättyy noin klo 20.00. Poika menee koululle klo 12-16 ja heillä on pakollinen itsepuolustusreeni. Toitotin pojalle että hänen on kerrottava työharjoittelupaikkaan että hän haluaa kesätyöpaikan. Sitä on kuulemma luvattu, jos työharjoittelu sujuu hyvin. Aivan loistavaa!

You Tube oli tänään kova sana. Pojan ohjeilla löysin monta hienoa musiikkikappaletta. Yksi hauska on tämä: I am Fat. Hauskuuttaa varmaan kaikkia laihduttamaan alkavia?

Päivän onnistumiset:

1. Hyvä ja tasainen työpäivä.
2. Tyttären kanssa kyläily.

3. Pojalla hyvä kokemus työssäolosta.