Kovaa hommaa tänään. Ensin menin Petsamoon ja raivasin asiakkaan kanssa kellaria. Siirsimme yhdessä arkkupakastimen, muutimme huoneiden järjestystä ja raivasimme siistiä jälkeä. Teetauko oli puolivälissä. Kun hommat oli tehty jatkoin matkaa Kaukajärvelle.

Matkalla söin kanasalaattia samalla kun ajoin. Sehän ei ole laissa kiellettyä? Poikkesin vessakäynnille Kaukajärven Nesteelle. Saavuin kohteeseen ihan ajoissa.

Ensin raivasimme perheen lapsen huonetta. Se oli ollut ”sosiaalitanttojen” määräys. Kaupunki nimittäin maksaa tämän kohteen siivouksen. Tekevät varmaan myös lopputarkastuksenkin. Huone tuli aika hyvään kuntoon. Vaatekaapit järjesteltiin ja huoneesta poistettiin roskaa. Vein roskiin kuusi kassia roskia, UFF:lle kolme jätesäkillistä vaatteita. Lisäksi pahvinkeräykseen meni tavaraa. Päivän paras kiitos oli se, kun perheen poika tuli katsomaan siivottua huonettaan. Poika hymyili aika onnellisena. Kerroin hänelle että tämä on vasta alku, ensi viikolla homma jatkuu.

Ajopäiväkirja on nyt valmis! Kilometrit täsmäävät ja voin viedä koko komeuden huomenna kirjanpitäjälle. Vuoden ajot olivat alle 8000 kilometriä ja niistä työajoja oli noin 3500 kilometriä. Eli verotonta tuloa yli 1500 euroa. Päiväraha-anomuksia en jaksanut kirjoittaa, siitä tuli tappiota alle sata euroa. Hyvä kun hermo piti loppuun asti!

Huomenna on onneksi löysä päivä. Työt alkavat vasta klo 12.00 ja päättyvät jo klo 16.30. Vuoden 2009 ajopäiväkirja on muuten vielä hieman vaiheessa. Täydennän sen huomenna ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Hyvä ja rankka työpäivä.

2. Mukavat asiakkaat.

3. Ajopäiväkirja on valmis.