Uuden asiakkaan luona vierähti neljä tuntia. Vein jätekatokseen kolme satsia pahveja, pari pussia roskia ja saman verran jätepaperia. Jatkan hommaa ensi ja seuraavalla viikolla. Asiakas soitti minulle illalla huolestuneena koska hänen almanakkansa oli kadonnut. Vakuutin että en ole heittänyt sitä roskiin. Pyysin myös että hän ilmoittaisi minulle jos almanakka löytyy. Sainkin viestin myöhemmin että se löytyi. Oli kuulemma pudonnut hyllyjen väliin, jonne asiakas oli sen survaissut ennen minun tuloani.

Matkasin kotiin, tein itselleni ruuan ja ajattelin nukkua päikkärit. En ehtinyt kuin horrokseen kun poika tuli kotiin kuuden maissa. Hän oli hukannut kännykkänsä työharjoittelussa. Olivat matkanneet Valkeakoskella, Kangasalla ja Nokialla. Yritin soittaa kännykkään, mutta kukaan ei vastannut. Se saattaa olla hangessa ja yliajettuna.


Kaverini poikkesi meillä iltakahvilla. Haimme hänelle tyttäreltäni kaksi mattoa ja yhden tulostimen. Tytär ja hänen poikakaverinsa eivät olleet kotona, mutta minullahan on avain heille. Sain myös mukaan tyttären poikakaverin prepaid-liittymän jonka tytär lupasi veljelleen. Nyt pojalla on uusi käytetty kännykkä (asiakkaaltani saatu) sekä uusi liittymä. Poika juuri totesi että hyvä ettei nyt tule yöllä kutsua juoppokuskiksi, kun kukaan ei tiedä hänen numeroaan. Saa levätä ja kerätä voimiaan. On ollut aika väsynyt työharjoittelun takia.


Minulla on huomenna työpäivä. Menen tekemään yhtä muuttoa keskustaan. Tarkoitus oli mennä sinne bussilla, mutta ehkä lähden omalla autolla. Keskustasta on vaan niin vaikea löytää ilmaista pysäköintipaikkaa. Saisi olla paremmat infot nettisivulla.


Nyt menen saunaan. Ensin kyllä annan koiralle ruuan ja käytän sen pihalla. Pyykinpesu jää huomiseen. Mukavaa viikonloppua Teille mukaville lukijoille!


Päivän onnistumiset:

1. Hyvä työkohde ja mukava asiakas.

2. Pojalle uusi kännykkä ja liittymä.

3. Saunaan ja petiin, yes!