Heräsin aamulla klo 10.30 kellon soittoon. Luin Aamulehden teen kera. Vapaat ja rauhalliset aamut ovat kallisarvoisia. Näin vanhempana niitä osaa arvostaa.

Laitoin saunan lämpenemään ja herättelin pojan. Minä kävin ekana saunassa ja sitten oli pojan vuoro. Tuli oikein hyvä olo saunasta.


Ruuaksi tein ison satsin lihamakaronilaatikkoa. Lisäksi tein mustikka-viinimarjapiirakkaa. Piirakan oheen valmistin myös vaniljakastiketta. Kaverini kävi illalla kahvilla ja sai maistaa piirakkaa.


Illalla myös tytär poikkesi. Hänellä oli mennyt hiukset tosi hankalaan takkuun saunan pesussa. Hiusten pidennykset olivat ihan sykkyrällä. Harjasimme niitä auki tosi kauan. Ei siis kannata pitää ponihäntää samalla kun pesee saunaa. Varsinkaan jos päässä on hiustenpidennykset.


Sain tänään valmiiksi ajopäiväkirjan. Nyt se on vaan kirjoitettava puhtaaksi. Vaaditaanko siihen todellakin myös kellonajat muun tiedon lisäksi? Menee jo hermo!


Kaverini kävi meillä illalla kahvilla. Tykkäsi piirakasta. Keskustelimme yrittäjyydestä. Kummalista että pari kaveriani ajattelee että minun on tehtävä 12 tunnin työpäivää että pärjäisin. Itse haaveilen säännöllisestä viiden tunnin päivästä.


Poika on menossa huomenna klo 8.00 työharjoitteluun. Pakko laittaa oma kello soimaan aikaisin että saan varmistettua pojan töihin lähdön. Minulla on huomenna kaksi vakipaikkaa kohteena.


Päivän onnistumiset:

1. Hyvät löylyt saunassa.

2. Kahvittelua marjapiirakan kera.

3. Tyttären kanssa jutustelua.