Aamulla menin Peltolammille suosikki vanhuksieni luokse. Rouva oli kovassa flunssassa kuten viimeksikin. Siivous sujui ihan OK. Joimme tietysti yhdessä kahvit ja juttelimme. Aiheina oli koirien jalostus, verotus ja hyvät ruuat. Sain maksun käteisenä kuten yleensä. Palaan heille kolmen viikon päästä.

Sitten matkasin erään keskusjärjestön toimistolle. Ensin hain evästä ruokakaupasta. Pidin toimistolla ruoka- ja pissatauon. Samalla hain erään toisen yhdistyksen tilipapereita ja löysinkin ne. Kolmeksi matkasin kohti Härmälää.

Olin paikalla ennen asiakasta ja aloin jo purkamaan saunasta vaatekasaa olohuoneen lattialle. Sitten yhdessä lajittelimme vaatteet sekä säilytettäviin että UFF:n kasaan. Autooni pakattiin noin 12 muovikassillista tavaraa UFF:lle. Muutama kassi meni roskiin ja osa vietiin kellarikopperoon. Jatkan tässä kohteessa vielä kaksi käyntiä.

Kotona jatkoin ajopäiväkirjan tekoa. Nyt se on muuten valmis, mutta vielä puuttuu kilometrilukemat kesä- ja elokuulta. Eli voiton puolella olen! Ihan sika kauheaan hommaa! En toivo tätä rumbaa edes pahimmalle vihamiehelleni. (P.S. Miksi vihaajat ovat miehiä? Vihamiehiä, mutta ei vihanaisia? Rimmaa ehkä paremmin?).

Huomenna on kaksi raivauskohdetta. Ostin evääksi salaattia ja juotavaa joghurttia. Tänään meillä lämmitettiin sauna, mutta en taida jaksaa mennä sinne. Poika saunoi ja on nyt menossa nukkumaan. Hänellä alkaa työharjoittelu huomenna klo 8.45. Tänään oli ollut raskas päivä. Ensin lumitöissä ja silloin eväsbanaani liiskaantui taskuun. Sitten raskaiden tavaroiden lastausta koko päivä. Oikein hyvä päivä työharjoittelijalle!

Annan nyt koiralle ruuan ja vien sen pihalle. Enempää en jaksa.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvä työpäivä.

2. Ajopäiväkirja ihan viittä vaille valmis.

3. Aikataulu piti hyvin.