2145884.jpg

Kaverini herätti minut aamulla puoli yhdentoista aikaan. Soitti ja kysyi minua Klubille Designtorille.  En jaksanut lähteä. En ollut muuten eilenkään siellä Marttojen joulumyyjäisissä. Tuntuu että nyt haluan viettää vapaa-aikaa kotosalla.


Tein itselleni ja pojalle nakkipataa ruuaksi. Töllöttelin telkkaria ja luin mainospostia. Etsin mainoksia navigaattoreista. Kampaajani kehui että heillä on Tom Tom XL, vai oliko se Tom Tom one XL? Ota nyt näistä selvää. Ainakin haluan että näyttö on 4.3 tuumaa. Uusi asiakas soitti ja siirsi tapaamisaikaa tunnilla eteenpäin. Menin heille siis vasta klo 15.00.


Vastassa oli oikein mukava pariskunta ja uutuutta kiiltelevä omakotitalo. Sovimme että menen heille uudenvuoden aattona ja teen normaalin siivouksen. Sen lisäksi pesen saunan ja pesuhuoneen oikein kunnolla. Jatkossa käyn heillä kahden viikon välein. Uusi vakituinen asiakas! Hienoa.


Kotona kokeilin vahanpoistoainetta pesuhuoneen kaakeleiden saumoihin. Sain tämän kikan eräältä asiakkaalta. Käytössäni oli myös Sini-tuotteen saumaharja. Kaakelit pesin saman valmistajan hankauslevyllä ja pesuaineena oli yleispesuaine. Kyllä tuli siistiä jälkeä. Nyt on pesuhuonekin siistitty joulua varten. En tiedä kannattasiko saumoihin laittaa suoja-ainetta? Uudella asiakkaallani oli sitä tuotetta kotonaan. Saavat kyllä itse laittaa sitä kylpyhuoneen pesun jälkeen, minkä minä siis teen. Ohjeessa oli että lattian on annettava kuivua pesun jälkeen 12 tuntia.


Tytär käväisi kahvilla illalla. Tein köyhiä ritareita ja tietysti tarjolla oli kermavaahtoa sekä hilloa. Siinä istuin kahvipöydässä pojan ja tyttären kanssa. Mukavaa oli. Puhuimme mitä kukin haluaa joululahjaksi. Poika haluaisi uuden tietokoneen, mutta ei kyllä saa sitä. Tytär lupasi veljelleen uusia vaatteita tammikuun alennusmyynneistä. Minä ostan kaikille sarjakortit elokuviin ja varmaan ässäarpoja.


Kissa vaan kranttuilee ruuan kanssa. Juo sentään vettä aika paljon. Niinhän ne nälkälakkolaisetkin tekevät. Onneksi kuivamuonaa on mennyt tänään myös. Lääke on myös annettu. Aivan kuin kissa tietäisi että lääke tekee sille hyvää: se ei pyristele juuri ollenkaan kun lääke ruikataan sen kurkkuun.


Päivän onnistumiset:

1. Uusi vakituinen asiakas.

2. Pesuhuone pesty kiiltäväksi.

3. Herkuttelua lasten kanssa.