Aamu lähti käyntiin aika kankeasti, olisi nukuttanut vaikka kuinka. Menin lähinaapuriin hommiin kymmeneksi. Ensin käytin koiran pihalla. Taas sitä epäilytti rappujen alastulo. Ramppi on saatava lähiaikoina hankittua. Työkohteessani odotti nuorin asiakkaani: kolmen viikon ikäinen vauva. Aivan ihana ja hyväntuoksuinen kansalainen. Aaah ja voih!


Kävin nopeasti kotona syömässä ja lähdin toiseen työkohteeseeni. Siellä kävin nyt ekaa kertaa. Hakkasin matot, pesin ikkunat ja lisäksi tein normaalin siivouksen. Asiakas soitti minulle ja muistutti että hän on jättänyt minulle hedelmiä ja tuoremehua välipalaksi. Söin yhden mandariinin. Mistä minulle kertyy näitä ihania asiakkaita? Olen heistä tosi kiitollinen.


Uusi asiakas otti tänään yhteyttä. Oli nähnyt mainokseni lauantain Aamulehdessä. Menen käymään hänen luonaan sunnuntaina. Toivoi vakituista siivousta omakotitaloon. Toivottavasti kahden viikon välein.

Työpäivän jälkeen vein tilipaperit kirjanpitäjälle. Juttelin kuiteista ja tilinpäätöksestä. Tilinpäätös valmistuu korkeintaan helmikuulla. Ja se ajopäiväkirja on toimitettava heti joulun jälkeen. Siinähän ne joulunpyhät menee kun kirjoittelee ajot tammikuulta joulukuun loppuun.


Ajoin kaupungille: kyseessä oli yksihuoltajien olkkari. Hain ruokaa Subista. Aika vähän oli asiakkaita paikalla. Pelkäsivät varmaan tätä kohua. Olkkarissa joimme kahvit ja minä sain syötyä leipäni. Poika laittoi jo tekstarin ja ihmetteli missä viivyin.


Ihmesieni tai Taikasieni on ehdoton. Sitä myydään ihan marketeissa tai ruokakaupoissa. Katso linkit. Sieni toimii pelkällä vedellä. Melko kallis, mutta toimii!


Päivän onnistumiset:

1. Mukava uusi asiakas.

2. Uusi yhteydenotto, luultavasti vakiasiakas.

3. Mukava iltakokoontuminen.