2111574.jpg

Ensin tuosta seinäkellosta. Olen taistellut sen kanssa jo pitkään: aina se vaan jätättää aikaa. Nyt siirsin heilurissa olevaa läpyskää ylemmäksi ja jo toimii. Eli mitä ylempänä tuo heilurin läpyskä on, sitä nopeammin kello tikittää. Jo feng shuinkin mukaan on nyt hyvä että kello on kunnossa. Kello on nimittäin meillä eteisessä ja se alue on ura-alueeni. Työasiat sujuvat nyt aika hyvin.


Tänään sain kaksi uutta työtilausta ja yksi odottelee sähköpostissa yhteydenottoa. Kaikki mainitut ovat kertaluonteisia raivaussiivouksia. Tänään olin Näsijärven rannalla kerrostalossa raivaamassa keittiön ja eteisen kaappeja. Tavaraa lähti roskiin ja kierrätykseen ihan mukavasti. Asiakas oli oikein miellyttävä. Työaika oli kolme tuntia ja lasku on jo postissa.


Huomenna olen menossa Pyhäjärven rannalle rivitaloon tekemään raivaussiivousta. Katsoin juuri netistä ajo-ohjeet. Täytyy varmaan toivoa Joulupukilta navigaattoria, alkaa tuo suunnistaminen jo rassata. Minä pystyn kyllä eksymään täällä Tampereellakin, saati naapurikunnissa.


Poika taas tarvitsee digipiirturikortin. Se maksaa noin 100 euroa ja on voimassa viisi vuotta. Koulusta sitä ei kait ilmaiseksi saa. Pyysin kyllä poikaa asiaa tiedustelemaan. Passikuva on ainakin nyt hommattava. Työharjoittelupaikkaa ei ole vielä: on lähinnä laittanut koululta hakemuksia eteenpäin.


Tänään tein karjalanpaistia ison satsin. Pakastan siitä osan odottelemaan jouluaattoa. Pojalle kuulemma riittää jos aattona on kinkkua, porkkanalaatikkoa, perunoita ja karjalanpaistia. Luultavasti olemme pojan kanssa kaksistaan aattona.


Koira oli tänään kuralla. Ensin se kakkasi eteiseen pökäleet ja minä siivosin ne yökkimällä pois. Sitten koira vielä kyräili eteisessä ja vein sen pihalle. Vieläkin tuli kakkaa. Nyt annoin sille ruokaa hieman tavallista vähemmän. Iltalenkillä ei tullut ollenkaan kakkaa, joten ulkoilemme varmaan puolenyön maissa uudelleen.


Huomenna menen iltavuoroon: työt alkavat vasta klo 16.00. Tarkastan huomenna kuitit sekä laskut ja vien ne kirjanpitäjälle. Nyt tositteiden määrä on kasvanut niin, että kirjanpitolaskukin on noussut. Alkuun se oli 30 euroa, mutta nyt se on 35 euroa kuussa. Saa nähdä paljonko tilinpäätös maksaa?


Piti vielä lisätä sukkajuttu. Moninainen blogissaan tuskaili kadonneiden ja eripari sukkien perään. Tätä juttua en ole kokeillut, mutta sitä mainostetaan hyväksi. Eli sukat liitetään yhteen ennen pesukoneeseen menoa ja ne tulevat sieltä myös pareina pois. Kokeilkaa ja kommentoikaa!


Päivän onnistumiset:

1. Uusia tilauksia.

2. Kello käy oikeaa aikaa.

3. Mukava asiakas.