2116455.jpg

Normi työpäivä: kaksi kahden tunnin keikkaa vakiasiakkailla. Eipä mitään kummempaa kertomista. Mukavat siivoukset ja rupattelut työn ohessa. Työpäivän jälkeen kävin kaverini kanssa lähiravintolassa syömässä. Kaverillani on menossa keittiöremontti ja hän ei pääse keittiöönsä vasta kuin perjantaina. Isojen lattialaattojen kuivuminen kestää niin kauan.


Poika oli ajanut tänään koulun autolla kuljetuksia pitkin Tamperetta. Luokanvalvoja oli ollut mukana. Työharjoittelupaikasta ei ole vieläkään tietoa. Patistelin poikaa valokuvaan, jotta saa digipiirturikortin hakemuksen eteenpäin.


Tarkistin tänään yrityksen tiliä. Tulostin maanantaina marraskuun tiliotteen kirjanpitäjälle ja silloin sieltä puuttui muutaman asiakkaan maksu. Tänään sinne oli ilmestynyt yksi marraskuulle ja pari joulukuulle. Soitin Nordeaan ja ihmettelin sitä marraskuun maksun ilmestymistä. Pyysivät soittamaan huomenna. En tulosta tiliotetta vielä uudestaan, koska siitä menee luultavasti lisämaksu. Eipä kannata olla tuossa tiliotteen tulostuksessa näköjään nopea. Totesin Nordeaan että kai minun on jatkossa tulostettava tiliote vasta seuraavan kuun puolivälissä.


Kuten aiemmin kerroin, minut juntattiin eräästä yhdistyksestä pois. Toimin vielä joulukuun loppuun asti siinä puheenjohtajana. Olen kysellyt pöytäkirjoja ja kuitteja allekirjoitettavaksi, mutta niitä ei ole kuulunut. Tänään yhdistyksen sihteeri laittoi kokouskutsun hallituksen jäsenille ja minulle tekstarilla. Kokous olisi ensi maanantaina. Ilmoitin että aika ei sovi minulle ja kuka muuten on kokoonkutsuja. Yritin tavoitella varapj:tä, mutta hän on töissä. Tietääkseni hänkään ei ole kokoonkutsuja, vaan tämä minua inhoava sihteeri. Minun tietääkseni hallituksen kokouksen kutsuu koolle puheenjohtaja, tai hänen ollessa estyneenä kutsuja on varapj. Kutsuja ei ole koskaan sihteeri. Onko näin?


Jouluvalmisteluja tämäkin: nyt menen pesemään meidän saunan. Sauna on ollut aika vähäisessä käytössä ja tunnustan että nyt on ensimmäinen kerta kun se pestään oikein kunnolla. Taidan samalla tehdä inventaarion pesuhuoneen shampoo ja suihkugeeli valikoimaan. Aina niitä jämäpulloja jää nurkkiin pyörimään.


Päivän onnistumiset:

1. Työpäivä sujui mallikkaasti.

2. Kaverin kanssa syömässä.

3. Vastapestyyn saunaan saunomaan.