Tänään piti tehdä monta asiaa, mutta jäivät vaan tekemättä. En tiedä mihinkä tuo aika hukkui, mutta päivä on jo illassa. Tuntuu etten ole tehnyt mitään. Paitsi syönyt: suklaata, pistaaseja, kinkkuleipiä jne. Todellista lomaa siis.


Tyttären kanssa emme käyneet kaupungilla, eikä tytär tullut tänne tekemään niitä hyytelökakkuja. Tai onko ne nyt hyydykekakkuja? Teki niitä illalla omassa kodissaan ja minä poikkesin siellä kahvilla. Samalla matkalla kävin ruokakaupassa. Eipä siellä ollut paljon valikoimaa, mutta löytyi sentään maitoa ja leipää.


Päätin tyttären kanssa että teen hänen huomisille synttäreille lohipiirakkaa eli Kulibjakaa. Muuntelen hieman ohjetta: eli teen sen kylmäsavulohesta. Sitä kun on jäänyt joulusta jääkaappiin.


Kaverini pyysi tänään kahville, mutta en mennyt. Kaverini pojan tyttöystävä oli heillä oksennustaudissa. En lähde ihan ehdoin tahdoin hakemaan tautia itselleni. Ei se kuulemma (vielä) ole tarttunut kehenkään muuhun. Mutta silti.


Kun palasin tyttären luota, hain ärrältä lainaksi elokuvan. Salainen agentti 86 ei ollut kovin hyvä elokuva, mutta olihan siinä muutama hauska kohta. En suosittele elokuvaa. Pojan kanssa se nyt tuli katseltua ja samalla söin pistaaseja ihan liikaa. Poika on ollut sekä viime että edellisenä yönä kavereillaan kuskina. Toivottavasti ei ensi yönä tule kutsua.


Ajattelin lämmittää saunan huomenna päivällä. Sitten leivon piirakan ja synttäreillä on oltava illalla kuuden maissa. Poika juuri muistutti eräästä asiasta: minulla on se ajopäiväkirja tekemättä. Eli kaikki yritykseni työmatkat on merkittävä ylös tammikuulta joulukuun loppuun asti. Kääk! Kirjanpitäjä odottelee kirjaamisiani. Toivottavasti tuo rästihomma ei tule yöllä uniin.


Päivän onnistumiset:

1. Laiskottelu jatkuu.

2. Kyläily tyttären luona.

3. Elokuvailta kotona pojan kanssa.