Aamupäivällä olin uuden asiakkaan luona. Rouvan ehdin tapaamaan ennenkuin hän lähti töihin. Hän kertoi aika tarkkaan toiveet siivouksen suhteen. Samalla kertoi kotinsa vaaranpaikoista: helposti kaatuilevat kynttilät, terävät pöydänreunat, helposti särkyvät esineet jne. Harvoin olen saanut noin täydellistä opastusta.


Ensin pesin saunan ja pesuhuoneen. Laattalattiat olivat aika kauheassa kunnossa, mutta sain ne mielestäni hyvään kuntoon. Lisäksi tein perussiivouksen tosi tarkkaan. Muutama avohylly jäi putsattavaksi seuraavaan kertaan. Olin aika poikki kun lähdin kotiin. Työpäivälle tuli pituutta viisi tuntia.


Kaverini poikkesi meillä illalla kahvilla. Sovittiin että menemme huomenna yhdessä elokuviin. Naiset elokuva on saanut aika huonot arvostelut, mutta sitä me menemme katsomaan. Kyselin tytärtäkin mukaan.


Poika on ollut siskonsa ja hänen poikakaverinsa kuskina tänään. Saa mennä vielä yölläkin heitä kyyditsemään. Naapurustossa on ihan hiljaista. Onneksi! Viime vuonna poliisit olivatkin jo alkuillasta paikalla.


Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta!

Mukavaa kun Teillä riittää kiinnostusta lukea ja kommentoida.

Kiitos!


Päivän onnistumiset:

1. Hyvä työpäivä.

2. Ei harmia naapureista.

3. Mukava vuosi takana ja parempi edessä.