Lyhyt työpäivä, vain kolme tuntia. Luin aamulla sekä eilisen että tämänpäiväisen Aamulehden. Eilinen lehti jäi lukematta aikaisten vieraiden takia. Työt alkoivat vasta 12.30. Perheen isä lähti samaan aikaan pois kun saavuin paikalle. Näin hänet nyt ensikerran. Jätin viestin että seuraavalla kerralla olisin tulossa vasta klo 14.00 koska minulla on silloin jo aamusta lisähommia.


Yksi asiakkaani soitti ja pyysi juuri sille päivälle lisähommia. Joulu- tai oikeastaa anoppisiivous. Pyysi neljää tuntia ja suostuin siihen. Samana päivänä on vielä se kissojenhoito. Kohta saan myydä joulukuulle ei oota. Tammikuulle on jo tilauksia, onneksi.


Poika oli hoitanut tänään hyvin hommansa. Oli käynyt valokuvassa ja laittanut digipiirturikortin hakemuksen eteenpäin. Saa sen kahden viikon sisään. Auttaa varmaan työharjoittelupaikan saamisessa. Kun poika oli tullut tänään kotiin, niin koira oli kakannut eteiseen ja lisäksi omalle lampaantaljalleen. Talja on nyt ulkorappusilla, mutta todennäköisesti se menee roskikseen.


Kävin töiden jälkeen ruokakaupassa Linnainmaan S-marketissa. Paikalla oli ihan älyttömästi ihmisiä. Taas kauhea paniikki siksi että kaupat ovat yhtenä päivänä  kiinni. Minä ostin vain peruselintarvikkeita. Unohdin kyllä ostaa keksejä joita tarvitaan hyytelökakkuun. Ehkäpä huomenna saan niitä huoltoasemalta?


Meinasin ajaa kolarin tänään kun tulin ruokakaupasta. Olin kääntymässä vasemmalle Sammonvaltatielle kohti itää. Liikennevalot näyttivät vihreää, mutta koko ajan tuli autoja vastaan. Sitten kun minulle valot näyttivät keltaista, ajattelin että nyt koukkaan kotiinpäin. Vastaan tuli kaksi autoa, mutta onneksi ne jarruttivat. Kiitos heille, toinen autoista oli Mersu. Kiittelin myös Jumalaa ja kaikkia ylempiä voimia pelastumisestani. Tilanne oli aika täpärä.


Päivän onnistumiset:

1. Työt sujuivat OK.

2. Lisähommia tiedossa.

3. Ei tullut kolaria.