2159013.jpg

Olin jo hieman ennen yhdeksää asiakkaan luona. Pöydällä odotti joululahja (suklaarasia ravistelujen perusteella) ja lappu lisätoiveista. Tein normaalin siivouksen lisäksi joulusiivoa. Uusia mattoja vaihdettiin lattioille, parveke piti pestä, kenkäkaappi siivota ja nahkasohvat käsitellä suoja-aineella. Muut hommat ehdin tekemään, mutta sohvat jäivät käsittelemättä. Talo tuli kyllä hyvään joulusiivoon. Jätin pöydälle tuplalaskun: yhdistin viimeviikon ja tämän päivän käynnit. Asiakas jo ihmettelikin unohdinko laskuttaa edellisen käynnin.


Ajoin kotiin ja lämmitin itselleni ruokaa. Poika oli kotona. Hän oli käynyt kuljetusfirmassa, mutta työnjohtaja oli pyytänyt tulemaan iltapäivällä uudelleen. Oli kuulemma niin kiirettä päivällä. Poika täytteli työharjoittelukaavaketta jo valmiiksi. Minä lähdin seuraavaan työkohteeseeni. Poika soitti myöhemmin että oli saanut työharjoittelupaikan. Kiitos peukutuksesta!


Vakipaikassa vakisiivous. Ketään ei ollut kotona ja sain tehdä hommat rauhassa. Tänään olen siivonnut seitsemän tuntia ja se kyllä tuntuu selässä ja käsivarsissa. Nyt väsyttää aika lailla. Huomenna on vielä yksi siivous ja sitten huilaan sunnuntain. Paitsi jos silloin siivoan täällä kotona?


No, tänään kävin vielä työpäivän päätteeksi niitä kissoja hoitamassa. Asiakkaani oven taakse oli jätetty iso paketti. Avasin sitä hieman, koska epäilin että siellä on kukka. Niinhän siellä olikin. Jätin avonaisen paketin vaatehuoneeseen kissoilta suojaa. Juuri tämä asiakas oli jättänyt minulle eilen kukkapaketin ja se odotti avonaisena vaatehuoneessa. Kukkakauppias oli neuvonut avaamaan paketin säilytyksen ajaksi.


Kotimatkalla poikkesin asiamiespostiin. Siellä oli mukava yllätys: olin voittanut 58 euroa monivedon kimpassa. Lisäksi voitin ässäarvalla viisi euroa. Ostin kaksi ässäarpaa, mutta niissä ei ollut voittoa. Lähetän ne kyllä vielä lisäarvontaan. Samalla lunastin kauneudenhoitopakettini, eli tilaukseni Yves Rocherilta. Lähinnä suihkugeelejä ja naamarasvoja. Yksi suihkugeeli tuoksuu kahvilta ja toinen anikselta. Minä olen mieltynyt tuoksuviin suihkugeeleihin ja niitä löytyykin kyllä joka lähtöön. Tänään kokeilen uutta kasvojen kuorinta-ainetta ja seuraavalla saunakerralla vartalon kuorinta-ainetta.


Kuvassa kissamme nauttii uudesta pahvilaatikosta, juuri Yves Rocherin pakkauksesta. Kissa on erittäin mieltynyt pahvilaatikoihin. Se nauttii siitäkin kun sitä nostelee pahvilaatikossa ylös alas. Mukavaa viikonloppua Teille kaikille!


Päivän onnistumiset:

1. Poika sai työharjoittelupaikan.

2. Voitto veikkauksessa ja arvalla.

3. Raskas, mutta hyvä työpäivä.