2125042.jpg

Hyvää Itsenäisyyspäivää! Otin hyllyssä olevan lipun ihan pöydälle esille.


Nukuin yhteentoista asti ja näin mukavia unia. Oikein mukava herätä levänneenä. Luin Aamulehden teen ja leipien kera. Sitten katselin Anthony Bourdainin matkaeväät jaksot. Mies on mukavan näköinen ja puhuu asiaa. Lisäksi hän syö vaikka mitä.


Laitoin uuniin kinkkukiusausta valmistumaan ja vein koiran ulos. Koira epäröi ulkorappusilla rappujen alastuloa. Nyt se mätkähti mahalleen ja valitti käpäläänsä. Ajattelin että nyt tuli matka eläinlääkäriin. Mutta onneksi ei. Se nilkutti jalkaansa, mutta tokeni siitä.


Sain jonkun ihmeellisen siivouspuuskan. Siivosin koko alakerran ja varsinkin WC:n tosi perusteellisesti. Ulkorappusilta vein kaiken ylimääräisen pois. Nyt meillä on todella siistiä!


Etsin tänään netistä hyydykekakun ohjeita. Eipä niitä helpolla löytynyt. Kaverini tekee tosi hyvää hyydykekakkua, mutta hän ei ole löytänyt reseptiään. Minulla odottelee kakkuvuoka, liivatteet ja kerma valmiudessa. Onko teillä ohjeita?


Olen katsellut Linnan juhlia, sehän on jo perinne. Nyt ei ollut yllättäviä pukuja tai jonossa kaatumisia. Veltto Virtanen oli lakki päässä ja suojeli kaljuaan. Anna Abreu ja Jörn Donner lähtivät liian liukkaasti kättelystä, eivätkä odotelleet puolisoaan.


Kävin iltapäivällä hakemassa avaimen uudelta asiakkaaltani. Oikein mukava nainen olikin vastassa. Menen hänen luokseen tiistaina ja hakkaan matot, pesen ikkunat ja laitan kodin joulukuntoon. Hän ihmetteli halpaa tuntitaksaani. Lupasi myös harkita jatkuvaa viikkosiivousta ja mainostaa asiaa myös siskollensa. Hyvä niin.


Ilta sujui kotosalla. Poika lähti kyytimään kaveriaan ja kaverin kavereita. Lupasi muuten vielä olla kyytimiehenä yölläkin. Varottelin liukkaasta kelistä. Siivosin autosta pois siivousvälineeni ja eväiden rippeet. Matkalla työstä toiseen syön monesti banaaneja, salaattia tai voileipiä. Niistä jää sitten roskaa auton lattialle.


Päivän onnistumiset:

1. Hyvä yöuni ja mukavat unet.

2. Siisti koti ja parempi mieli.

3. Uusi asiakas ja mahdollinen jatkosopimus.