Menin aamulla uuden asiakkaan luokse ja löysin varsin hyvin perille. Kysymyksessä oli kylpyhuoneen siivous. Onneksi minulla oli taikasieni mukana. Sillähän ne piinttymät lähtivät seinistä. Aivan oiva tuote, vaikkakin kallis. Jynssäsin seiniä ja puhdistin lattian myös. Asiakas oli liikuntarajoitteinen, sairastaa MS-tautia. Muistin hänet vuosien takaa yh-tapahtumista. Hän halusi maksaa käteisellä ja sehän oli OK. Joimme yhdessä kahvit työni jälkeen.


Kävin kotimatkalla ensimmäistä kertaa ostoskeskus Duossa. Ostin Subista leivän ja katsastelin muita kauppoja. Kotona keitin teetä ja söin leipäni. Pojalle tein munakkaan ennen kuin lähdin kaupungille.


Menin Haraldiin kokoukseen. Bussimatkalla soitin uudelle asiakkaalle ja sovimme että käyn hänen luonaan 29.12. Kysymyksessä on muuttosiivous. Tavaraa on vähennettävä ennen muuttoa. Haraldin edessä sain toiselta asiakkaalta avaimen ensi viikon käyntiä varten.


Haraldissa oli tosi hyvää ruokaa ja hyvä palvelu. Minä söin Karhunkaatajan retken: sienikeittoa, härän sisäfileepihvi, karhunlihalla maustettua voita, konjakkikastia, perunakaakkua ja kasviksia. Lisäksi Mustikkajäätelöä, karhunvatukkahilloa ja kuusenkerkkävaahtoa. Ruuan äärellä meillä oli tosi mukavat juttutuokiot.


Kotimatkalla harmittelin sitä että en käynyt Haraldissa vessassa. Sokos meni kiinni nenäni edessä ja samoin bussista myöhästyin. Soitin pojalle ja pyysin kyydin kotiin. Tytär soitti ja kertoi että hänet oli taas valittu taloyhtiön hallitukseen. Postilaatikkojen uusiminen oli jätetty käsittelemättä.


Päivän onnistumiset:

1. Kiva uusi asiakas.

2. Haraldissa mukava ruokahetki.

3. Hyvä kyyti kotiin.