Aamulla sain soiton ja tämän päivän asiakas peruutti käynnin. Kuulemma flunssaa ja joku kokouskin osui samalle illalle. Lupasi soitella myöhemmin. Toivottavasti asiakkaani ovat yhtä höveleitä jos minä joudun peruuttamaan käyntini. Mitäs niille sairastumisille voi?


Kaverini soitti ja kertoi olevansa tulossa juuri Tallinnnasta. Kyseli minua viime viikolla mukaan matkaan, mutta minä kieltäydyin koska oli töitä. Jospa tämä asiakkaani olisi soittanut eilen, olisin päässyt matkaan. Kaverini kertoi että reissu oli ollut raskas. Ostosten raahausta ja juoksemista sekä bussiin että junaan. Hyviä ja edullisia ostoksia hän oli kyllä tehnyt.


Olin sitten kotona koko päivän. Tein uuden mainoksen yritykselleni ja olin netissä monta tuntia. Tuli sitten käytyä blogikavereiden sivuilla kommentoimassa. Hyvä niin. Kirjanpidonkin sain tehtyä: neljä asiakasta on jättänyt maksamatta eräpäivään mennessä. Tililtä puuttuu noin 300 euroa. Tarkistan asian huomenna ja laitan heille muistutuksen.


Poika tuli koulusta kotiin neljän maissa. Tein hänelle talonpojanmunakkaan. Ei ollut syönyt koulussa mitään. Toruin asiasta. Aina on oltava aikaa syömiselle ;-) Poika oli laittanut työhakemuksia eteenpäin koululta. Mitään vastauksia ei ole vielä tullut.


Kävin illalla Tokmannilla ostoksilla. Lähinnä lähdin ostamaan hehkulamppuja, mutta laskun suuruus oli melkein 90 euroa. Ostin uuden kuramaton eteiseen, pesuaineita, mattopiiskan, valosarjan, pattereita, kynttilöitä, viemärinaukaisuainetta, naamarasvaa jne.


Starttirahan tilitys on nyt postissa. Poika vei sen postilaatikkoon samalla kun ulkoilutti koiran. Uusi kuramatto ei ole vielä eteisessä, koska pelkään että koira pääsee kastelemaan sen. Maton mainoslapussa kyllä lukee: imukykyinen ja auttaa pitämään lattian siistinä. Voisikohan kuluttaja-asiamiehelle valittaa jos koira kuitenkin pissaa tai kakkaa matolle?


Päivän onnistumiset:

1. Lunkipäivä kotosalla.

2. Kirjanpito valmiina kirjanpitäjälle.

3. Hyvät ostokset marketista.