Univelat on taas kuitattu. Joku varmaan ihmettelee mistä minä niitä velkoja kehittelen? Nukun yleensä noin 8-9 tuntia yössä. Viikonloppuisin noin 10-12 tuntia. Muistan kyllä ajan kun lapset olivat pieniä ja unet jäivät vähiin. Ehkä ne velat ovatkin niin vanhoja.


Kävin päivällä lähikoululla myyjäisissä. Osallistuin kilpailuun jossa piti arvata piparipurkin sisällön määrä ja kävin pullakahvilla koulun ruokalassa. Eräs tuttavani tarjosi kahvit. Myyjäisissä oli yllättävän vähän porukkaa ja myytävää tavaraakin oli nuukasti.


Soitin tyttärelle ja muistutin häntä iltapäivän juhlatilaisuudesta, johon hän oli luvannut lähteä mukaan. Tyttärellä oli kiire koulutehtävien kanssa ja hän ei päässytkään mukaani. Menin sitten ihan yksin erään omakotiyhdistyksen syntymäpäiville. Olihan siellä tuttuja ja eräs asiakkaanikin oli paikalla. Tarjottavat olivat runsaat: shampanjaa, kahvia, täytekakkua, voileipäkakkua, tuulihattuja, suolaista piirakkaa ja keksejä. Lapsille oli oma karkkipöytä. Paikalla oli aika vähän juhlakansaa mutta tilaisuus oli mukava.


Tytär oli kotikoneellamme palauttamassa koulutehtäviään. Heidän oma tietokone oli temppuillut ja samoin yliopiston kone. Hän palautti tehtävää viimetingassa ja hermothan siinä meinasi mennä. Sähköposti jumiintui ja wordikin teki omia temppujaan. Lopulta palautus onnistui. Poika odotteli vuoroaan koneelle ja samoin minä.


Pyysin tytärtä huomenna elokuviin kanssani. Haluaisin nähdä elokuvan Burn After Reading. Sitä on kehuttu: kuulemma siitä tulee hyvälle mielelle. Juuri sitä kaipaan. Ja onhan elokuvassa namupalojakin: Brad Pitt ja George Clooney.


Päivän onnistumiset:

1. Aamulla pitkään nukkuminen.

2. Mukavat yhdistysjuhlat.

3. Lasten kanssa kotosalla illalla.