Heräsin ihan omia aikojani puoli yhdentoista aikaan. Viikonloput ovat ihania! Luin Aamulehden tarkkaan ja join teetä. Poika heräsi vasta yhden jälkeen. Koira oli kakannut eteiseen, mutta onneksi sanomalehtien päälle. Olin varautunut. Koira oli muuten syönyt omat kakkansa, koska niistä ei ollut kuin jäljet lehdillä. Aika ällöö! Siis se syöminen. Meidän koira olisi oiva kilpailija Suomen Pelkokertoimessa.


Päivällä haravoin hetken aikaa vaahteranlehtiä pihalla. Laitoin niitä roskikseen. Ojassa ja pihalla on edelleen omenoita aika runsaasti. Pitää varmaan kaivaa niille hauta. Vesisateen yltyessä siirryin sisätiloihin.


Ruokana oli tänään perunamuusia ja kalapuikkoja. Poika tykkää tosi paljon kalapuikoista ja kehui että niitä ei ole ollutkaan tosi pitkään aikaan. Muusin tein Lidlin jauheesta: ihan hyvää tuli, kun lisäsi tarpeeksi voita.

Kotihommia olen tehnyt sen verran että vessa ja keittiö on nyt tiptop-kunnossa. Vessa kiiltää ja keittiö on raikas. Otin uuden siivousliinan käyttöön ja astiat on pesty.


Illan suussa kävin ruokakaupassa. Ostin ainekset nakkisoppaa varten. Lisäksi herkkujäätelöä: Eldoradon Kolme suklaata. On muuten tosi hyvää! Meillä on jo kolmas paketti menossa. Kaupan pihalla oli kolari: kaksi autoa oli samaan aikaan peruuttanut ja yhteentörmäyshän siitä tuli. Minä pyrin aina ajamaan autoni parkkiin niin että pääsen lähtemään nokka edellä. Eli kahden ruudun läpi tai sitten peruuttamalla ruutuun. Kerran kolhaisin yhtä autoa Cittarin parkissa, mutta osuin vain peräkoukkuun oman autoni rekisterikilvellä. Ei naarmuja, eikä maksua.


Tytär kävi illalla ja sai herkkujäätelöä syödäkseen. Ihmettelin hänelle erään kaverini käyttäytymistä: hän ei ole vastannut puheluihini kahteen viikkoon. Normaalisti soittelemme pari kolme kertaa viikossa. Laitoin kaverilleni tekstarin ja ihmettelin asiaa. Saa nähdä koska hän vastaa?


Laitoin sähköpostia nettisivujeni päivittäjälle, entiselle kurssikaverilleni. Hän lupasi lähteä aveciksi sähkölaitoksen 120-synttäreille tulevana keskiviikkona. Tosi kiva juttu. Emme ole tavanneet aikoihin ja olen hänelle monta palvelusta velkaa. Ehkä ilmainen viihdeilta ruokineen korvaa vähän.


Lupasin muuten mainostaa erästä hyvää valokuvaajaa. Häneen ja yritykseensä tutustuin TAKK:n tilaisuudessa. Eli menkää tutustumaan tähän sivustoon. Hienoja kuvia ja pätevä kuvaaja.


Päivän onnistumiset:

1. Koira kakkasi lehtien päälle. Helppo siivous.

2. Hyvä ruoka, parempi mieli.

3. Avec juhliin varmistui.